Renée Leeuw
Renée Leeuw Slaapkamer 29 juli 2016

Shop the look: slaapkamer met minimalistische inrichting

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Deze keer gingen we op zoek naar fijne items uit deze slaapkamer met een minimalistische inrichting. Meer is namelijk niet altijd beter en dat bewijst deze ruimte maar weer. Met slechts een paar natuurlijke tinten en materialen creëer je een rustige en stijlvolle look. In de slaapkamer heb je immers niet veel meer nodig. Wederom zie je hier dat een witte basis heel fijn is: elke kleurtoevoeging valt daardoor extra op. Bekijk hier de rest van het huis.

Wil je toch liever een tintje op de muur? Zó kies je de juiste kleur voor de slaapkamer.

SHOP THE LOOK
1. Bijzettafel €39,95
Een bijzettafeltje kun je ook prima als nachtkastje gebruiken. Leg er je leesvoer op en gebruik ‘m als standplaats voor een nachtlampje!

2. DIY lamp
De originele Frandsen lamp kost je zo’n zestig euro, maar je kan ook een low-budget versie zelf maken met onder andere.. een wc-rol!

3. Stenen vaas €29,87
Bij een minimalistische inrichting speelt kwaliteit van materiaal een grote rol. Je koopt immers maar een paar items en dan is het belangrijk om te investeren in kwaliteit en tijdloos design. Voor een statement vaas kun je dus het best op zoek gaan naar een steengoed exemplaar. Zet er een paar simpele groene takken in en je bent klaar.

4. Zwarte stoel €29,95
Een extra stoel kan je altijd wel gebruiken. Bijvoorbeeld als extra nachtkastje voor een logé of om je kleding even over te draperen als je een kledingcrisis hebt en geen tijd hebt om het meteen weer in de kast te hangen.

5. Linnen dekbedset €99,-
Linnen is tijdloos en prachtig, juist omdat het van zichzelf zo kreukt. Dat zorgt voor een luxe en natuurlijke uitstraling. Bovendien gaat dit materiaal lang mee.

6. Rieten mand €19,95
Een ander natuurlijk materiaal, dat niet zo duur hoeft te zijn, is riet. Zet een mand in de vensterbank en berg daar spullen zoals magazines in op. Handig en stijlvol in één!

www.alvhem.com

Reageer op artikel:
Shop the look: slaapkamer met minimalistische inrichting
Sluiten