Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Finds 3 juni 2016

Shop the look: een fijne zithoek met een Scandinavische touch

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Voor ons eigen huis halen wij al onze inspiratie uit onze binnenkijkers. Deze Scandinavische zithoek greep meteen onze aandacht. Zoals je ziet ishet bloemenbehang weer helemaal terug van weggeweest. De compacte studio krijgt een bijzondere look door het prachtige behang en om de look helemaal af te maken, worden er moderne én landelijke invloeden met elkaar gecombineerd. Scroll snel verder voor meer inspiratie en shop de key items!

1. String wandrek €40
De échte Tomado rekjes uit de jaren ’50 zijn vrij schaars. Je moet echt mazzel hebben om nu nog een mooi tweedehands exemplaar te scoren. Gelukkig heeft HEMA een goede budgettopper. Hang er twee onder elkaar en je hebt een fijn wandrek voor al je mooie accessoires!

2. Bloemenbehang €18,95 per rol
In dit artikel vertelden we je al dat bloemenbehang écht niet ouderwets is. Sterker nog, we komen het steeds vaker tegen in de mooiste Scandinavische interieurs! Zo’n vrolijk behangetje is een goede manier om wat meer kleur in huis te brengen en het zorgt gelijk voor een goede vintage touch.

3. Zwarte bank op pootjes €679
Samen met het String wandrek brengt ook de bank wat contrast aan het interieur.

4. Kussen met knoop €14,50
Een van onze favoriete kussens voor op de bank is toch wel die met knopen van Hay. De kussens zijn stevig maar toch zacht en verkrijgbaar in veel kleuren. Helaas zijn de kussens niet goedkoop, maar wij vonden een fijne budgetvariant!

5. Zacht plaid €9,99
Met een mooi plaid geef je de bank een persoonlijke look. Doordat de bank een neutrale kleur heeft, kun je met een mooi plaid afwisselen om zo steeds een nieuwe kleur aan je interieur toe te voegen.

6. Staande lamp €20
Deze lamp heeft een industriële look. Een mooi contrast bij het verder vrij ‘lieflijke’ interieur! Ben je de industriële look zat? Dan kun je altijd nog een lampenkap toevoegen.

7. Houten salontafel €69
De salontafel is modern, maar heeft ook een landelijke look! We like.

Ben je benieuwd naar de rest van dit fijne appartementje? Bekijk dan ook de complete binnenkijker!

objekt.historiskahem.se

Reageer op artikel:
Shop the look: een fijne zithoek met een Scandinavische touch
Sluiten