Renée Leeuw
Renée Leeuw Uncategorized 12 aug 2016

Shop the look: print on print in de slaapkamer

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Het combineren van meerdere prints lijkt vaak lastig, maar met de juiste kleuren en materialen kan het ontzettend mooi zijn. En het hoeft niet meteen te zorgen voor een drukke look. Deze slaapkamer is daar hét bewijs van. Je ziet hier dat print on print met een beperkt kleurenpalet heel goed kan, zelfs in de slaapkamer. Wij gingen op zoek naar low-budget items zodat jij deze look ook kunt shoppen voor jouw slaapkamer.

Nieuwsgierig naar de rest van dit appartement. Je ziet alle beelden hier.

1. Dekbedovertrekset €69,95
Als je begint met print on print, kun je het beste voor combinaties van simpele en tijdloze patronen gaan. Polkadots of stippen zijn altijd goed. Dit dekbedovertrek is van Crisp Sheets. Wil je écht low-budget? Dan kun je ook even bij HEMA kijken of er weer een aanvulling in het assortiment is.

2. Gestreept plaid €34,95
Juist de combinatie van twee simpele patronen – stippen en strepen – werkt goed. Vooral in de slaapkamer, waar je toch wel een rustige sfeer wilt.

3. Linnen kussen €14
Zorg ervoor dat alles in een zelfde kleurenpalet is om een rustige look te behouden. Kies daarom voor kussens in wit of grijstinten. Linnen is altijd fijn!

4. Grijze kussenhoes €3

5. Wandlampje €14,95
Praktisch voor als je ‘s avonds nog een boekje wilt lezen en stylish vanwege de bronskleur.

6. Bijzettafel €59,95
Een low-budget trolly vinden is nog best lastig. Gebruik daarom gewoon een bijzettafeltje van glas en staal als alternatief nachtkastje. Leg daar je tijdschriften en boeken op en zet een plant op het kastje voor een beetje kleur en een gezonde vibe.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.alvhem.com

Reageer op artikel:
Shop the look: print on print in de slaapkamer
Sluiten