Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 21 mrt 2018

Shop the look: mintgroen in de slaapkamer

Sommige Instagram- en Pinterest-interieurs zijn zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs. Deze keer focussen we op de mintgroene slaapkamer.

Wij houden van een flinke portie mintgroen in de slaapkamer. Mintgroen is een kleur die in het oog springt, maar tegelijkertijd is de kleur altijd subtiel. Daarnaast is mintgroen goed te combineren met allerlei andere kleuren. Wit, grijs, zwart, bruin, andere tinten groen, goud en kopen zijn onze favorieten.

Verf

Laten we beginnen met het verkennen van de verf-markt. Er zijn verschillende kleuren mintgroen te koop. Onze favorieten: deze, deze en deze. Zit jouw perfecte mintgroen er niet bij? Vraag dan in een bouwmarkt even wat ze voor je kunnen betekenen. Tegenwoordig kan elke kleur verf wel gemengd worden.

Shop the look

1. Cactus € 7,99
2. Bureaulamp rose goud € 29,12
3. Wandspiegel € 98,50

ELLE Decoration

4. Hanglamp € 27,59
5. Poster € 6,95
6. Theepot €14,99
7. Dekbedovertrek €19,95

8. Gordijnen €13
9. Loveseat €349
10. Vloerkleed €67

Ook leuk:

Mintgroen is niet alleen leuk in de slaapkamer, ook in de eetkamer geeft de frisse kleur een mooi accent. Wat vind je bijvoorbeeld van deze mintgroene eetkamerstoelen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Shop the look: mintgroen in de slaapkamer
Sluiten