Joëlle Kraaij
Joëlle Kraaij Shopping 20 november 2016

Shop the look: een knusse slaapkamer met lieve accessoires

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Maar hoe creëer je die look nou thuis én voor een klein budget? In shop the look zetten wij de low-budget lookalikes van die vette interieurs. Deze week: een knusse slaapkamer

Een tijdje terug gingen wij op bezoek bij Evelyn en Otto. We keken binnen in hun prachtige kleurrijke huis in Nijmegen en deden veel inspiratie op. Hun slaapkamer is echt een pareltje, met een fijne witte basis en een subtiele bohemian look. In deze Shop the look zetten we de key items op een rijtje.

Een oud dressoir opknappen

SHOP THE LOOK

1. Kroonluchter €30,00
>>Maak een statement met een kroonluchter. In elk interieur!

2. Monstera (gatenplant) €39,00
Een plant is altijd een goed item om toe te voegen aan je interieur. Ze laten de kamer namelijk groter lijken en geven meteen wat kleur aan de ruimte. Kijk voor meer voordelen ook eens naar dit artikel.

3. Zeefdrukposter ijsje €49,95
Kunst is een gemakkelijke manier om wat meer kleur in je kamer te brengen. Dit ijsje heeft een speelse look en zorgt mede voor een fijne knusse slaapkamer.

4. Vaasje €3,99
Dé designer trick voor een kleine ruimte is het clusteren van je accessoires. Zet wat verschillende items in dezelfde kleur bij elkaar voor een mooi en rustig effect.

5. Kandelaar €33,19

6. Dressoir €199,00
Een precieze kopie van dit kastje zul je waarschijnlijk nooit vinden, maar gelukkig zijn er heel veel andere leuke kastjes met vintage look. Kijk ook eens op Marktplaats voor een mooi tweedehands exemplaar en geef hem een likje verf.

7. Wit sprei €69,99
Een sprei over je bed staat niet alleen super chique en is lekker warm voor de koude wintermaanden!

Fotografie door Marije Kuiper voor Roomed.

Reageer op artikel:
Shop the look: een knusse slaapkamer met lieve accessoires
Sluiten