Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Kantoor 28 okt 2016

Shop the look: stijlvolle home office in de slaapkamer

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Maar hoe creëer je die look nou thuis én voor een klein budget? In shop the look zetten wij de low-budget lookalikes van die vette interieurs. Deze week: een fijne home office in de slaapkamer.

Eerder al lieten we je al zien hoe je een home office in de gang of in een klein hoekje in bijvoorbeeld de slaapkamer creëert. Vooral van dat laatste zijn we fan. Niet alleen omdat het een handige plek is, maar ook omdat het er super stylish uitziet. In deze Scandinavische slaapkamer is de werkplek zelfs nog gecombineerd met minimalistische kledingrekken. Lekker multifunctioneel!sc

SHOP THE LOOK
1. Spiegel met vintage look €14,99
Deze spiegel geeft het Scandinavische interieur een fijne vintage touch.

2.Stoere bureaulamp €16
De bureaulamp heeft een industriële look en zorgt voor een stoere touch in het interieur.

3. Wit bureau met schragen €60
Wij zijn fan van bureaus gemaakt van een tafelblad en schragen. Door te kiezen voor zo’n bureau dat niet te massief is, krijgt de kamer een zekere ‘luchtigheid’. En dat past weer perfect bij de Scandinavische stijl!

4. Stoel €198

5. Houten opbergdoos €14,99

6. Grijze poef €29,99
Hét bewijs dat een meubelstuk niet altijd een functie hoeft te hebben! Deze poef staat los in de ruimte en daardoor krijgt deze walkin-closet een luxe uitstraling. Daarnaast past ‘ie perfect bij een vloerkleed.

7. Vloerkleed met Marokkaanse twist
Heb je nog een vloerkleed liggen in een effen kleur? Bekijk dan eens deze DIY! Je kunt deze Marokkaanse print namelijk heel simpel stempelen met textielverf.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

55kvadrat.se

Reageer op artikel:
Shop the look: stijlvolle home office in de slaapkamer
Sluiten