Shop the look: een goed gestyled hoekje met kleurrijke details

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Maar hoe creëer je die look nou thuis? In shop the look zoeken wij de meest low-budget lookalikes van die vette interieurs. Deze week: een knus hoekje in huis vol leuke accessoires.

Alweer een tijdje geleden gingen we op bezoek bij Marc en Nienke in hun prachtige fotogenieke huisje in Wormerveer (het volledige verslag daarvan vind je hier!), en we vonden het tijd worden om jullie te laten zien hoe je zelf die leuke fotogenieke hoekjes creëert!

Een Instagram-waardig interieur

We hebben één van onze favoriete hoekjes uit het huis uitgekozen en struinden voor jullie het internet af, op zoek naar de items uit het huis van Marc en Nienke.

SHOP THE LOOK

1. Plantenhanger € 19,95

2. Gouden ananas € 24,95

3. Platenspeler € 79.99 (actieprijs)

4. Vloerkleed € 129,-

5. Tafeltje € 99,-

6. Peacock chair (alternatief) € 79,99
Deze stoel hebben Marc en Nienke op een antiekmarkt voor een prikkie kunnen kopen. De stoelen zijn nieuw vaak prijzig, dus we hebben voor jullie een goedkoper alternatief opgezocht dat ook heel stijlvol zou zijn in dit hoekje in huis. Voor een exemplaar zoals die van Marc en Nienke raden we je aan om veel te zoeken in vintage winkels en antiekmarkten, maar dan nog geldt zoals bij elke vintage find: je moet nét geluk hebben!

MEER LEZEN
Meer tips over hoe je je huis net zo inricht als dat van Marc en Nienke? Wij delen de vier styling lessen die we haalden uit dit fotogenieke interieur. Lees ze hier!

Fotografie door Iris Duvekot voor Roomed.

Reageer op artikel:
Shop the look: een goed gestyled hoekje met kleurrijke details
Sluiten