Renée Leeuw
Renée Leeuw Woonkamer 20 mei 2016

Shop the look: groen in de woonkamer

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Deze woonkamer laat heel goed zien dat je op een heel simpele manier kleur kunt toevoegen aan je interieur. Namelijk, met planten! Groen in de woonkamer doet het altijd goed. Zelfs als je niet zo van kleur houdt. Planten en bloemen maken de ruimte altijd net wat frisser, levendiger en bovendien zorgen ze ook direct voor contrast. Dat maakt het spannend en interessant. We gingen op zoek naar low-budget items die heel erg lijken op de accessoires die deze woonkamer zo leuk maken. Je shopt ze door op de link naast het cijfertje te klikken.

SHOP THE LOOK

  1. Stellingkast € 69,95
  2. Kussen met palmblad print €16,50
  3. Houten hand (lookalike van HAY) €16,38
  4. Houten hanger voor posters €8,05
  5. Wandlamp €59,95

Breng groen in de woonkamer met een van deze ‘zuiverende’ planten en zet een paar pioenrozen in een vaas op de koffietafel. Hier is een oude hutkoffer gebruikt als tafel, best cool toch?

Benieuwd hoe de rest van dit huis eruitziet. Je vindt alle beelden hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.stadshem.se

Reageer op artikel:
Shop the look: groen in de woonkamer
Sluiten