Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Shopping 6 mei 2016

Shop the look: gezellige keuken

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs. Deze week: de gezellige keuken van een compact appartementje.

Deze fijne woonkeuken heeft een mix van stijlen: vintage, modern en industrieel. De keuken is net groot genoeg voor een moderne eettafel, waardoor de keuken meteen een gezellige uitstraling krijgt. De stoere metalen stoelen en de schattige roze pompom geven de keuken zowel een industriële als schattige look, een leuke combinatie! Wij zetten de budget proof accessoires voor je op een rijtje en zelf kun je het geheel afmaken met een vintage portretschilderij die je scoort bij de tweedehands winkel.

SHOP THE LOOK

1. Stang voor keukengerei, €5,99
2. Zilveren keuken tools, €5,99 per set
3. Roze pompom, €4,75
4. Schaaltje met blauwe print, €4 per stuk
5. Ronde eettafel, €169
6. Metalen klapstoel, €14,95 per stuk
7. Bewerkt vloerkleed, €24,95

De geblokte achterwand geeft de keuken een speelse look. Ben je benieuwd naar meer varianten? In dit artikel zetten we de mooiste ideeën op een rijtje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.stadshem.se

Reageer op artikel:
Shop the look: gezellige keuken
Sluiten