Naomi Pater
Naomi Pater Binnenkijken 3 mrt 2022

Kijk je ogen uit in dit sfeervolle stulpje vol schilderijen en vrolijk behang

Wij zijn verzot op het binnenkijken bij leuke en inspirerende huizen. Gelukkig mogen we dit iedere week doen en ook vandaag delen we een prachtig interieurpareltje met je. In dit sfeervolle stulpje zien we een muur vol schilderijen en vrolijk behang.

Tegelijkertijd straalt deze woning ook rust uit en heeft daarmee een perfect balans. Wij staan te popelen om de woning aan je te laten zien.

Laat je inspireren door deze sfeervolle woning

Binnenkijken bij Scandinavische woning
Bron: Bolaget

Muur met schilderijen

Bij binnenkomst valt ons oog direct op de muur in de woonkamer vol schilderijen. Het geeft de woning een artistieke sfeer.

Het bovenstaande hoekje doet ook mee aan de natuurtrend, want we zien een houten vloer, een houten tafel met rotankleedje en een prachtige pot met een hortensia. Hoe dat warme zonnetje ook naar binnen schijnt. We love it.

Scandinavisch appartement
Bron: Bolaget

Rustige woonkamer

Die rechter muur mag dan wat drukker zijn, maar de rest van de ruimte straalt rust en sereniteit uit. Zo zien we een lichtblauwe muur en op de bank een stel lichte kussens.

Ook de kast met boeken is wit. Wanneer je veel boeken met drukke kaften en tijdschriften heb is juist deze rustige basis zo fijn.

Scandinavisch appartement
Bron: Bolaget

Bloemetjesbehang

Wanneer we ons omdraaien in de woonkamer zien we een ouderwets bloemetjesbehang. Hoe leuk is dit? De rest van de muur hebben ze rustig gehouden en ook op het witte kastje staat niet veel. Dit hebben ze goed gedaan, want anders zou deze hoek te druk worden.

Binnenkijken bij Scandinavische woning
Bron: Bolaget

Eenmaal aangekomen in de hal zien we dat ook hier gekozen is voor een passend behang. Dit keer met tropische blaadjes. In combinatie met het schoenenrek, de twee hangende tassen en de spiegel ziet dit hoekje er liefelijk uit. De kroonluchter met kristallen voegt iets chiques toe aan deze ruimte en maken er een sfeervol stulpje van.

Binnenkijken bij Scandinavische woning
Bron: Bolaget

De keuken

Vanuit de gang lopen we door naar de keuken, waar ons oog direct op de blauwe tegels valt. Dit doet wat denken aan een landelijke keuken. Ook de schaal met fruit en de witte deken op één van de stoelen draagt hier aan bij.

Boven het fornuis zien we een houten kastje met verschillende verdiepingen. Een leuke plek voor kunstobjecten en boeken. Vanuit de keuken heb je een prachtig doorkijkje naar de gang.

Scandinavische woning
Bron: Bolaget

Het bloemenbehang uit de woonkamer zien we ook terug in de slaapkamer. Ook hier is de rest van de inrichting rustig, maar zien we wel een kleurrijke poster en een ouderwets schilderij.

Zien: in dit appartement staan chique sierlijsten centraal en nu willen wij ze ook

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Bolaget

Reageer op artikel:
Kijk je ogen uit in dit sfeervolle stulpje vol schilderijen en vrolijk behang
Sluiten