Naomi Pater
Naomi Pater Binnenkijken 13 feb 2022

Deze sfeervolle Scandinavische studio ademt creativiteit

De redactie van Roomed gluurt dagelijks binnen bij prachtige woningen. Het inspireert ons, dus we schrijven er graag over. Dit keer viel ons oog op een sfeervolle Scandinavische studio v贸l boeken, creativiteit en planten. De jaren ’30 woning heeft ook nog eens veel karakter en geeft je bij binnenkomst een warm gevoel.

Check die kneuterige, houten stoeltjes in de keuken en die ronde boog in de deuropening. We love it.

Een Scandinavische studio vol sfeer

Hal, ronde deuropening, roze muur
Bron: Bolaget
Binnenkijken, slaapkamer, sfeervol, huiselijk
Bron: Bolaget
huiselijk, creatieve woning
Bron: Bolaget
sfeervolle boekenkast
Bron: Bolaget

De slaapkamer

Als hier geen creatieve ziel woont dan weten wij het ook niet meer. Zoals je ziet staat er over de lengte van de slaapkamer een grote kast vol boeken en een aantal schilderijtjes.

Het Perzische tapijt op de lichte houten vloer geeft een gevoel van warmte. Iets dat natuurlijk niet kan missen in een fijne woning. De grote glazen ramen met opgeruimde vensterbank geven rust en sereniteit.

Binnenkijken, roze muur, verse bloemen
Bron: Bolaget
Hal, ronde deuropening, roze muur
Bron: Bolaget

Het schattige halletje

Vanuit de slaapkamer lopen we door naar het schattige halletje met oudroze muur en ouderwetse kapstok. Ook zien we daar een elektrische piano met daarboven een mandoline banjo. Hoe gezellig! Op de zwarte bijzettafel staat een prachtig boeket met vers geplukte bloemen.

Houten stoeltjes, grijs-witte keuken, planten
Bron: Bolaget
Grijs-witte keuken, sfeervol, houten stoeltjes
Bron: Bolaget

De keuken

Eenmaal aangekomen in de keuken valt ons oog op de houten eettafel met kneuterige stoeltjes en planten op de achtergrond. W谩t een plaatje. Al zin om hier een zelfgemaakte high tea te nuttigen?

Nog een blikvanger is de stijlvolle grijs-witte keuken die uitstekend matcht met de witgeverfde houten vloer.聽Ook in deze ruimte zijn er grote ramen aanwezig met op de vensterbank een aantal plantjes en een schaal mandarijnen.

Oeh la la: deze Scandinavische woning heeft een hippe roze muur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze sfeervolle Scandinavische studio ademt creativiteit
Sluiten