Het nieuw servies van Vera Wang tilt luxe dineren naar ongekende hoogtes

Voor een heerlijk kop koffie in de ochtend met je lief, een fijn kopje thee met je oma of een luxe diner met vrienden. Met de nieuwe serviescollectie van Wedgwood in samenwerking met Vera Wang kan het allemaal. Ja, je leest het goed: Vera Wang! De designer maakt niet alleen prachtige trouwjurken, maar ook prachtig servies.

De collectie genaamd Vera Wang Jardin bestaat uit kopjes, mokken en kommen versierd met gouden bloemen. Maar ook uit een prachtige theeset en een vierdelige-set met bord, kom en borden. Ideaal als huwelijkscadeau aangezien niemand minder dan Vera Wang ze heeft ontworpen.

Luxe kopje koffie

Fijne gouden takjes en glinsterende bladeren sieren het zijdezachte witte servies. Deze collectie tilt luxe dineren naar een ongekend niveau. Natuurlijk is het mooi meegenomen (lees: belangrijk) dat het servies mooi is, maar niets is zo belangrijk als de kwaliteit. Het servies is gelukkig ook sterk en tegelijkertijd licht in gebruik. Heel belangrijk, want we willen geen lamme arm als we genieten van een kopje koffie. Helaas is het servies niet geschikt voor gebruik in de oven of magnetron, maar dat nemen we voor lief.

Nieuwe serviescollectie
Bron: Wedgwood Vera Wang Jardin
Nieuwe serviescollectie
Bron: Wedgwood Vera Wang Jardin

Als je zegt Vera Wang, dan zeg je bloemen. De designer heeft een passie voor de natuur en bloemen. Deze collectie is geïnspireerd op de tempels aan het Westmeer in Hangzhou in China. Het resultaat is een design dat romantisch, modern, maar ook traditioneel is. Dat mooi goud niet lelijk is blijkt uit de goudkleurige blad- en bloemmotieven op het servies.

Brits begrip

Als je kiest voor een kopje van Wedgwood krijg je een knap stuk designwerk van hoge kwaliteit. Wat je zoal kan verwachten? Fine bone china porseleinen servies, maar ook prachtige decoratie. Niet voor niets weten ze altijd succesvolle samenwerkingen te strikken. Al meer dan 250 jaar maakt het Britse merk Wedgwood bijzonder mooi servies. Het bedrijf is een waar begrip in Engeland, want ze hebben zelfs een eigen museum. Dus mocht je in de buurt zijn bezoek dan zeker het museum World of Wedgwood.

Nieuwe serviescollectie
Bron: Wedgwood Vera Wang Jardin
Nieuwe serviescollectie
Bron: Wedgwood Vera Wang Jardin

Fijne prijzen

Ben je net zoals wij verliefd op dit heerlijk servies. De collectie met Vera Wang is verkrijgbaar bij de Bijenkorf en geselecteerde speciaalzaken, maar ook online via www.wedgwood.eu. Voor een los item betaal je tussen de €22 uur en €49 euro en voor een set ben je €115 á 209 euro kwijt en dat zijn geen prijzen voor een ware Vera Wang!

Meer lezen over mooi servies?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Het nieuw servies van Vera Wang tilt luxe dineren naar ongekende hoogtes
Sluiten