Drie verschillende manier om je servies te stylen als decoratie object

Lotte Wullems 23 feb 2018 Products

Als jij ook een servies-tick hebt, dan heb je vast een aardige collectie opgebouwd. Van handgemaakte borden van keramiek tot ouderwetse theekopjes met delicate bloemen. En aangezien de meesten onder ons niet elke dag fancy diners organiseren waarbij alles op tafel kan, is het zonde om al dat moois ongebruikt te laten.

Daarom geven wij je drie verschillende manieren om je servies te stylen als decoratie object. Want die mooie kopjes staan niet alleen leuk in een open keukenkastjes..

servies borden aan de muur
Hunting for George
Rominasita

Aan de muur

Heb jij je borden op elkaar gestapeld in de kast staan? Zonde! Zeker als er een aantal bijzondere exemplaren tussen zitten. Hang ze daarom aan de muur. Van schattige theeschoteltjes tot tijdloos Delfts blauw. Je eigen gallery wall, maar dan van servies!

Bruna Meister

Glaasje prik

Kopjes en mokjes zijn perfect voor tiny plants. Ga het liefst voor een bonte verzameling – het hoeft niet allemaal dezelfde stijl te zijn. Juist de combinatie van een truttig theekopje en een mok van keramiek is perfect voor een nonchalante plantenhoek.

Shoptip: in kringloopzaken vind je vaak veel servies en unieke finds voor een heel fijn prijsje. En psst, misschien spot je ook wel de laatste trendsetters

Un doce dia

Cup of tea

Ben jij een romanticus? Dan is deze DIY echt iets voor jou. Maak van een vintage theekopje een sfeervol kaarsje. Check hier het stappenplan.

Budgettip
Wil je jouw collectie aanvullen? Hier vind je het mooiste dessert servies onder de 15 euro!

Reageer op artikel:
Drie verschillende manier om je servies te stylen als decoratie object
Sluiten