Jaime Andreas
Jaime Andreas Hotel 25 feb 2020

Hallo vakantiekriebels: je kunt overnachten in een schelp in deze Airbnb

Heb je er altijd al van gedroomd om een zeemeermin te zijn of om samen te wonen met de god Poseidon? In dit seashell huis op Airbnb wordt die droom werkelijkheid. Ja, je leest het goed. Je kan in deze gigantische witte schelp overnachten.

Niet alleen ziet dit huis er onwijs cool uit aan de buitenkant, het interieur matcht ook nog eens prachtig met het thema van het huis. En we zouden de redactie van Roomed niet zijn als dat ons hartje niet sneller liet kloppen.

Overnachten in een seashell huis

Het huis ziet er aan de buiten- en binnenkant uit als een gigantische imposante witte schelp. Zo eentje die je aan je oor zet en dan de zee hoort ruizen. Heel vet.

seashell huis op airbnb
Bron: Airbnb

De buitenkant is fel wit, met ramen en deuren in leuke ronde vormen. Het interieur is verder rustig en stylisch. De felle blauwe kleur en het wit versterken elkaar enorm. Met deze kleuren is het echt alsof je je onder water waant. Het doet ook wel een beetje denken aan het stijltje op het Griekse eiland Santorini, met de blauw witte huisjes die enorm populair zijn op Instagram.

Neem bijvoorbeeld de woonkamer met schattige schelppatronen op de kussens en een leuke salontafel die ook zo uit de zee lijkt te komen. Ook hier zijn de blauwe en witte kleuren erg aanwezig.

seashell huis op airbnb
Bron: Airbnb

De badkamer heeft ook een erg sophisticated en chique stijl. Met een schelp als kraan is ook deze ruimte weer helemaal in thema met de rest van het huis.

Natuurlijk vind je buiten een bijpassend zwembad om lekker in te dobberen om zeemmeerminnetje in te spelen.

Dit seashell huis ligt op Isla Mujeres in Mexico. En wij geven eerlijk toe, ook de zonnige bestemming draagt bij aan de sfeer van het huis. In het regenachtige Nederland zou dit toch minder goed werken. Het huis heeft twee slaapkamer en is op Airbnb te huur vanaf €277,- per nacht.

Meer lezen over toffe Airbnb’s?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hallo vakantiekriebels: je kunt overnachten in een schelp in deze Airbnb
Sluiten