Voeg een rauwe touch toe aan je interieur met een scooter of motor in huis

Waar we je al eerder inspireerden met het tentoonstellen van een fiets in je interieur (zoals ook in dit appartement in Istanbul), gaan we tegenwoordig graag een stapje verder. Aanschouw: de mooiste voorbeelden van een scooter of motor in huis.

Mannen; deze is speciaal voor jullie (hoewel ik er als vrouw ook gewoon hebberig van word)… Scroll snel verder en laat je inspireren.

French by Design
Revistaad

Deze vintage scooter geeft de kamer een stoere retro sfeer. Door het felle kleurtje wordt hij meteen het focuspunt van de woonkamer. Het schilderij met dezelfde kleur blauw zorgt ervoor dat het hele interieur een mooi geheel wordt en alles op elkaar aansluit.

Delikatissen

In een minimalistisch interieur zoals die van de foto hierboven kan een motor al helemaal een hoop wonderen doen. Natuurlijk is het sowieso al een groot object, maar een enorme donkere motor op een hagelwitte muur; daar kan niemand omheen. Je geeft je interieur met ̩̩n toevoeging Рweliswaar een grote Рeen compleet andere look.

vtwonen
Bonadies Architect

MEER LEZEN

Zo’n scooter of motor in huis geeft je interieur een stoere en rauwe touch en dat past perfect in het industriële plaatje. Maak je look compleet door de rest van je interieur ook een wat meer industriële sfeer te geven. En don’t worry, it’s not rocket science. Wij helpen je een handje! Kijk hier voor een aantal handige tips en inspiratie.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Voeg een rauwe touch toe aan je interieur met een scooter of motor in huis
Sluiten