Waarom een schuin plafond geen belemmering hoeft te zijn

Als je voor een woning gaat kijken, dan kan een schuin plafond een turn-off zijn. Maar dat dit helemaal geen belemmering hoeft te zijn, bewijzen de bewoners van dit hagelwitte pand. Kijk mee en leer hoe je een interieur praktisch en toch stijlvol kunt stylen, ondanks een schuin plafond.

Voor meer tips over hoe je de struggles van schuine muren kunt overwinnen, lees je hier.

Bij een schuin plafond in de woonkamer, is het slim om de bank te plaatsen op de plek waar je de meeste hoogte verliest. Hier zit je namelijk altijd en heb je geen last het gebrek aan ruimte boven je hoofd. Bovendien creëer je zo gemakkelijk een knus hoekje.

Ook belangrijk: door de grote hoeveelheid licht die door de ramen het appartement binnenvalt en het gebruik van lichte kleuren, behoud je een zo ruim mogelijk gevoel.

De eettafel style je natuurlijk met je mooiste servies en servetten als je een degelijk etentje hebt. Maar buiten de spaghetti, pompoensoep en noodlesalade om, wil je natuurlijk dat je eettafel er ook stylish uitziet. Dit kan simpel met een kandelaar met een dinerkaas of kleine vaasjes. Een romantisch veldboeket doet het ook altijd goed.

De (eveneens spierwitte) keuken is in het midden van de ruimte geplaatst, zodat je hier zo min mogelijk last hebt van de schuine muren.

MEER BINNENKIJKEN

www.visionfastighetsmakleri.se

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Waarom een schuin plafond geen belemmering hoeft te zijn
Sluiten