Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Lifestyle 15 jan 2021

Eindelijk een schoonmaakspray die je lekker op het aanrecht zet: dit is ZO

Hey you. Als jij ook op zoek bent naar een schoonmaakspray die én goed werkt, én leuk in je interieur staat, zoek niet verder. Een tijdje geleden heb ik kennis gemaakt met het vegan schoonmaakmerk ZO, en ik ben helemaal om.

En nee, deze post is niet gesponsord. Gewoon een eerlijke tip van de Roomed-redactie, you can thank us later 😉

Schoonmaakspray die er wél goed uitziet

Laten we meteen met het goede nieuws beginnen: ZO is helemaal vegan en er zitten geen schadelijke stoffen in de sprays. Er zijn vier verschillende schoonmaaksprays van ZO op de markt gebracht, zodat je ze in het hele huis kunt gebruiken:

  • ZO alles schoon
  • ZO sanitair schoon
  • ZO keuken schoon
  • ZO glas schoon

Ook niet geheel onbelangrijk: de sprays ruiken ontzettend lekker. ZO alles schoon heeft de geur van sinaasappel, ZO keuken schoon ruikt naar citroen (altijd goed), en met ZO sanitair schoon ruikt jouw badkamer naar een spa door de combinatie van eucalyptus en rozemarijn.

ZO glas schoon heeft overigens geen toegevoegde geur. Hierdoor weet je zeker dat de ruiten en ramen streeploos schoon worden.

Een praktische aanwinst voor je interieur

Aangezien je bij de schoonmaakmiddelen van ZO zelfs kunt kiezen in welke kleur je de verpakking wilt (ja, echt waar!), heb je geen excuus meer om het schoonmaakmiddel níét op een zichtbare plek neer te zetten. Met de keuze tussen amber en onyx past de verpakking altijd wel in jouw interieur.

Een paar sfeerbeelden om dat te bewijzen:

ZO schoon schoonmaakspray
Bron: Roos Oosterbroek voor ZO schoon
ZO schoon schoonmaakspray
Bron: Roos Oosterbroek voor ZO schoon

Zelf heb ik de ZO schoonmaakspray voor de keuken al een tijdje op mijn aanrecht staan. Bij andere schoonmaaksprays had ik altijd de neiging om ‘m zo snel mogelijk in het keukenkastje te zetten, maar deze blijft gewoon lekker in het zicht staan.

De fles is prachtig, en zo pak je ‘m veel sneller om even het aanrecht te reinigen. Ik kan echt zeggen dat mijn keuken er de laatste tijd een stuk frisser uitziet.

Hier scoor je jouw eigen schoonmaakspray

Je koopt een startpakket voor €14,99. Hierbij ontvang je een sprayer, een zak met reinigingsconcentraat (waarmee je de sprayer maar liefst 10 keer kunt vullen) en een microvezeldoek. Is jouw reinigingsconcentraat helemaal op? Dan koop je voor €11,99 een navulzak.

Tip: op de website is er ook een 4-in-1 pakket te koop waarbij je alle vier de schoonmaaksprays koopt. Voor dit pakket betaal je €49,99 en daar kan je dus een hele tijd mee vooruit.

Schoonmaaktips waar je echt iets aan hebt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eindelijk een schoonmaakspray die je lekker op het aanrecht zet: dit is ZO
Sluiten