Tessa Ham
Tessa Ham | LinkedIn Interieur 10 juni 2019

Hebben: de prachtige school- en kantoorcollectie van Søstrene Grene

Het is altijd moeilijk om niet verliefd te worden op de nieuwe collecties van Søstrene Grene. Met hun school- en kantoorcollectie 2019 is het hetzelfde liedje. De collectie heeft alles wat je ook maar nodig kunt hebben op kantoor of op school. Maar dan in de zachte Scandinavische versie die we van Søstrene Grene gewend zijn. Hebben!

Wij zijn fan van de stijlvolle producten van Søstrene Grene, die je vaak ook nog eens voor een fijne prijs kan scoren. Zussen Anna en Clara runnen de Deense winkelketen en hopen met deze nieuwe lijn mensen te inspireren een georganiseerde en fijne werkplek te creëren. Dat moet zeker gaan lukken, gokken wij.

sostrene grene collectie
sostrene grene collectie

De school- en kantoorcollectie 2019 van Søstrene Grene

De collectie bestaat uit agenda’s, schrijfgerei, notitieboeken, prikborden, ladekastjes, stoelen en tijdschriftrekken. Alleen al de verzameling notitieboeken zijn de droom van elke to do-list lover. De 25 notitieboeken zijn in 100 verschillende variaties te krijgen.

Ook belangrijk: alle papieren producten van de Deense winkel zijn geproduceerd met hout uit bossen die worden beheerd met respect voor mens, dier en milieu.

Ook leuk: Get the look: ga los met deze tips voor een Scandinavisch interieur

sostrene grene collectie
sostrene grene collectie

Je kinderen zitten er op school al net zo stijlvol bij als jij op kantoor, want in de collectie zijn onder andere ook lunchtrommels, waterflessen en schooltassen te vinden.

Sostrene Grene school- en kantoorcollectie 2019
sostrene grene collectie

Søstrene Grene’s nieuwe school- en kantoorcollectie kan je vanaf donderdag 27 juni in de winkel scoren. Voor de stoel moet je nog iets langer geduld hebben: die wordt op 18 juli 2019 wereldwijd in alle winkels gelanceerd. Nog even wachten dus, maar gelukkig konden we alvast een sneak peak met je delen.

Wat zijn jouw favorieten? Wij willen werkelijk alles van de collectie op onze wish list zetten.

Meer moois van Søstrene Grene

Reageer op artikel:
Hebben: de prachtige school- en kantoorcollectie van Søstrene Grene
Sluiten