Doen: een schommel in je interieur voor een speelse touch

Doen: een schommel in je interieur voor een speelse touch

Je hoeft geen afstand te nemen van je kindertijd als je je appartement in gaat richten. De eigenaars van dit Zweedse appartement kozen ervoor om een schommel aan het plafond op te hangen, en wij zijn fan!

De schommel, wie is er niet groot op geworden? Ik kan me de schommel die naast mijn ouderlijk huis stond nog heel goed herinneren. Uren achter elkaar bracht ik door op die schommel, totdat de touwen zo verrot waren dat ik er niet meer op mocht schommelen. Maar na het schrijven van dit artikel ben ik om: ik wil weer een schommel. En dit keer in mijn appartement.

Heel mooi: de leren schommel matcht perfect met de leren vlinderstoel, en de leren stoelen die rondom de eettafel staat. Bij elkaar zorgt het voor een mooie, natuurlijk tint in het interieur.

Pantone aan de muur

De eigenaars van dit appartement hebben humor! De muur is in vier verschillende kleuren geschilderd, en dat wordt nog eens even goed benadrukt door de Pantone nummers van de kleur op de wand te schilderen. Zo lijkt het net alsof er een levensgrote kleurenkaart op de muur geplakt is. Hilarisch!

Door de lichtgrijze muren en het lichte plafond, lijkt de ruimte optisch hoger dan dat hij is. Zo fake je binnen een handomdraai een hoog plafond.

Stijlvol, zo’n behangetje in de kinderkamer. Dit stijlvolle behang zorgt voor wat extra persoonlijkheid en dimensie in de kinderkamer. Daarnaast is dit printje tijdloos: ook in een tienerkamer zou dit erg mooi staan.

Nog meer nostalgie: dit oude tafeltje is opgeknapt en wordt nu als bureau gebruikt. Door het bureau na het verven weer op te schuren, krijgt het een oude, vintage look.

Nog een schommel:

In dit appartement eet je schommelend je ontbijt op, wie wil dat nou niet? Of ga je liever voor een hangbank waar je met meerdere personen op kan?

Bron: fantasticfrank