Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Gang 12 sep 2020

Struikel nooit meer rondslingerende schoenen met deze opbergtips

Het liefst schop je na een lange dag je schoenen uit bij de deur en kijk je er niet meer naar om. Maar na een aantal dagen komt de gemiddelde vrouw haar deur dan waarschijnlijk niet meer in. Rondslingerende schoenen, voor velen een herkenbaar probleem. Daarom 5 tips om van schoenen opruimen een eitje te maken.

Maar niet alleen vrouwen kampen met een schoenentic, ook mannen kunnen er wat van. En de kinderen ruimen hun gympen ook niet op na het buitenspelen. Zoveel schoenen in huis moeten een eigen plekje hebben om chaos te voorkomen.

Schoenen opruimen doe je zo

Tip 1: de kast

En dan is natuurlijk de makkelijkste manier om er een kast voor aan te schaffen. Planken kun je volstoppen met schoenen, maar dat oogt nog altijd rommelig. Heb je deuren in de kast, dan kan dat natuurlijk wel. Maar het meeste overzicht heb je in een kast met hokjes. Ieder paar een eigen hokje en je hoeft nooit meer lang te zoeken naar het perfecte paar. Ook leuk als je schoenen te mooi zijn om te verstoppen.

Tip 2: de doos

Schoenen stapelen niet makkelijk, dozen wel. Ideaal wanneer niet al je schoenen de schoonheidsprijs verdienen. Plak op iedere doos een foto van je schoenen om niet iedere dag alle dozen te hoeven openen. Als je rommelige dozen in alle kleuren en maten hebt, kun je ze zelf een leuk kleurtje geven om het een beetje netjes te houden.

Tip 3: de ladder

De vrouw in huis kan haar hakken ophangen aan een ladder. Kies een strak exemplaar, een wankel houten laddertje of verf de ladder een leuke kleur.

Tip 4: in kratten

Eigenlijk zijn kratten altijd goed. Dus ook om je schoenen op te bergen. Dit geeft veel karakter aan je interieur, bij gebruikte kratten is di effect nog groter. Met geluk vind je een paar van deze kratjes bij de kringloop voor een prikkie. Juist door dit te combineren met wat meer minimalistische items, vorm je een mooi contrast. Heel leuk om mee te spelen.

Tip 5: als accessoire

Hoe leuk is het om je pareltjes een mooi plekje te geven in je huis? Door ze in een kast neer te zetten, gebruik je de schoenen eigenlijk als extra interieur-accessoire. Zoiets ziet er nog beter uit als je schoenen een beetje passen bij de stijl van je inrichting. Zo word het nog meer een geheel.

Meer tips om de gang op orde te houden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Struikel nooit meer rondslingerende schoenen met deze opbergtips
Sluiten