Kiara Louis
Kiara Louis Diy 2 jun 2018

Zo berg je je schoenen op een mooie manier op

Schoenen, we houden ervan! Het maakt je outfit helemaal af en ze brengen je waar je moet zijn. Als je echt veel schoenen hebt, kan het best een uitdaging zijn om deze mooi op te bergen. Daarom delen we de beste inspiratie.

Schoenen als accessoire

Hoe leuk is het om je pareltjes een mooi plekje te geven in je huis? Door ze in een kast neer te zetten, gebruik je de schoenen eigenlijk als extra interieur-accessoire. Zoiets ziet er nog beter uit als je schoenen een beetje passen bij de stijl van je inrichting. Zo word het nog meer een geheel.

Eyecatcher van hout

Roomed - Shoe Organizer
Brit.co

Deze schoenenopberger is een interessant DIY project. Vooral tof voor wanneer je houdt van een transparant interieur. Een beetje klussen is waarschijnlijk wel nodig, maar dan heb je ook wat. Zeker achter een witte muur in een rustige ruimte kan deze opbergen de eyecatcher in een ruimte worden.

Efficient en minimalistisch

Roomed - Shoe Organizer
burkatron

Ben je meer fan van een minimalistisch interieur én houd je van efficiëntie, dan is dit de manier om jouw schoenen op te bergen. Zeker leuk als je een paar designer-items hebt. Op deze manier kan je ze goed tentoonstellen, voor als ze niet aan je voeten zitten. Kan veel leuks doen voor je interieur. Yes, dit is een topper!

Kratten als contrast

Roomed - Shoe Organizer
Mfreakinears

Eigenlijk zijn kratten altijd goed. Dus ook om je schoenen op te bergen. Dit geeft veel karakter aan je interieur, bij gebruikte kratten is di effect nog groter. Met geluk vind je een paar van deze kratjes bij de kringloop voor een prikkie. Juist door dit te combineren met wat meer minimalistische items, vorm je een mooi contrast. Heel leuk om mee te spelen.

Uit het zicht

roomed-schoenen-opbergen
ohmirevista

Je bent dol op je schoenen, maar wilt ze liever uit het zicht opbergen. Snappen we. Daarvoor is dit opbergidee helemaal perfect. Hierbij kan je alle schoenen gestructureerd opbergen. Wel zo fijn. Wil je nou toch dolgraag ze bewonderen, dan kan je heel gemakkelijk de lade openschuiven. Winning!

Ben je al enthousiast geworden? Dan wil je vast ook lezen hoe je kleding opbergt in je slaapkamer Of misschien heb je hier wel iets aan, zodat je groenten en fruit goed kan opbergen. Ben je een beetje rommelig? Dan helpen deze tips jou!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Zo berg je je schoenen op een mooie manier op
Sluiten