Merve Ozturk
Merve Ozturk Kunst 7 nov 2020

Via Swapkunst kan je een schilderij huren dat precies bij jou in huis past

Word jij ook enorm gelukkig van een mooi schilderij aan de muur? Dan hebben we goed nieuws voor je. Deze maand is Swapkunst namelijk gelanceerd, een nieuw online initiatief in de kunstwereld waarmee abonnees voor een laag bedrag per maand kunst aan de muur kunnen hangen. Een schilderij huren, dat klinkt als muziek in de oren.

Bij de online kunstuitleendienst Swapkunst krijg je niet alleen echte kunst geleverd, ook kun je online gemakkelijk je schilderij vervangen met iets anders moois.

Dit is waarom je als kunstliefhebber niet meer zonder Swapkunst wilt leven

Een uniek schilderij aan de muur of een prachtig origineel beeld die vrijwel niemand anders heeft is iets wat veel van ons zeker niet zouden uitsluiten. Bovendien is het wetenschappelijk bewezen dat kunst mensen gelukkig maakt. Helaas is het zo dat als je aan kunst denkt, je ook vaak denkt aan ‘duur’ en ‘moeilijk verkrijgbaar’. Vanaf nu niet meer, want Swapkunst zorgt ervoor dat kunst toegankelijker wordt.

Schilderij huren? Zo werkt Swapkunst

Op de Roomed-redactie weten we als geen ander dat er ontzettend veel trends komen en gaan. Als je houdt van veranderingen en regelmatig je interieur aanpast, is flexibiliteit belangrijk. Juist daarom is Swapkunst ideaal voor jou.

Om een kunstwerk te bemachtigen dien je je aan te melden op de website van Swapkunst. Aanmelden doe je in een aantal kleine stappen: zoek een kunstwerk uit de catalogus, klik op ‘ik neem deze’, vul je gegevens in en betaal veilig online. Je Swapkunst wordt gratis thuisbezorgd (je kunt ‘m volgen met een track & trace code).

Het abonnement is per maand opzegbaar. Je betaalt maandelijks de huurprijs van je kunstwerk (kunstwerken zijn te leen vanaf €12 per maand). Ben je ‘m zat of ben je toe aan iets nieuws? Dan kan je kiezen voor een ‘swap’, er wordt dan een nieuw kunstwerk bezorgd en het oude wordt weer meegenomen.

Side-note: je kunstwerk ‘swappen’ kan op ieder moment. Je kan ‘m een jaar aan je muur hangen, maar ook ruilen na een aantal weken als je er toch niet zo blij mee bent.

Kiezen uit een ruime catalogus

Swapkunst biedt een brede collectie met meer dan 600 kunstwerken van nationaal en internationaal bekende kunstenaars zoals Jan Cremer en Corneille. Bekijk alle kunstwerken uit je luie stoel en bestel er eenvoudig één (of meer) voor in jouw geweldige interieur.

Voor als je geen genoeg krijgt van kunst

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Via Swapkunst kan je een schilderij huren dat precies bij jou in huis past
Sluiten