Maud van Dijck
Maud van Dijck Binnenkijken 13 dec 2021

Je komt helemaal tot rust wanneer je de blauwe slaapkamer in dit huis ziet

We hebben vandaag weer een prachtig appartement voor jullie gevonden. Hallo inspiratie! Dit Scandinavische interieur heeft een toffe eclectische vibe door de mooie mix aan items die je in huis ziet. Toch straalt dit appartement wel rust uit door de witte muren en kasten, en tot slot de geweldig blauwe slaapkamer.

Deze eyecatcher hebben we voor het laatst bewaard, dus scroll snel verder!

Een prachtig Scandinavisch appartement

appartement blauwe slaapkamer
Bron: Bolaget

Kunst: om je ogen uit te kijken

Het interieur pakt ons meteen! En door de overvloed aan wit oogt het rustig en vallen de vintage items nog meer op. Eclectisch en Scandinavisch is een stijlcombinatie waar wij dol op zijn.

De kunst in dit appartement draagt ook zijn steentje bij aan de eclectische sfeer. Vooral het schilderij wat op de ezel staat vangt je blik. Een afgemaakt schilderij zo op een ezel zetten is trouwens een hele toffe manier om een kunstwerk in je interieur te verwerken.

Een prachtig appartement met een kunstwerk als middelpunt

eclectisch woonkamer
Bron: Bolaget

Het vintage vloerkleed fleurt dit interieur ook op. Door het drukke en bonte design brengt het wat textuur aan, maar wordt het niet te druk door het voornamelijk witte interieur. In een Scandinavisch interieur is een kleurrijk vloerkleed daarom juist heel leuk om wat kleur in huis toe te voegen.

scandinavisch eethoek
Bron: Bolaget

Heb je niet veel ruimte om ergens een eettafel kwijt te kunnen (bijvoorbeeld in een kleine keuken)? Schuif dan voor een kleine tafel in de hoek met twee stoelen. Zeker in een appartement zoals deze bespaar je daarmee redelijk wat ruimte.

Een leuke decoratie voor in de keuken of eetkamer zie je hier: gedroogde decoratie aan de muur. Je ziet het vaak ook ingelijst aan de muur hangen. Maar simpelweg een paar gedroogde bloemen of een droogboeket zo aan de wand hangen, geeft ook een leuke look. Daarbij is het een ideale keuze om wat planten in je interieur te verwerken als je geen groene vingers hebt.

Oh la la – je wilt gedroogde bloemen in huis als je dit appartement hebt gezien

keuken
Bron: Bolaget

Betonmuur in de keuken

De achterwand van deze keuken vinden wij te gek! De betonlook geeft de keuken een ruw randje en dat is precies wat dit witte interieur kan gebruiken. Plaats er nog een pikzwarte koelkast in en je creëert een leuk licht-donker contrast in huis. De koelkast is voor ons sowieso een pluspunt, want wij zijn dol op de designs van SMEG.

blauwe slaapkamer
Bron: Bolaget

Een Scandinavische blauwe slaapkamer

Blauw en wit is een kleurcombinatie waarvan je weet dat ze goed bij elkaar passen. Door de diepe tint blauw krijgt deze Scandinavische slaapkamer een elegante uitstraling. De lichtjes boven het bed lijken op de donkerblauwe muur net sterren aan de hemel. Heel tof!

Wij verwachten ook dat de mooie plafondlamp het interieur leuk zal oplichten wanneer deze aanstaat. Deze lamp zou ook goed in een industriële slaapkamer passen.

Lekker luchtig! In dit Scandinavische appartement wil je relaxen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Je komt helemaal tot rust wanneer je de blauwe slaapkamer in dit huis ziet
Sluiten