Dit huis laat zien hoe je dé perfecte Scandinavische kinderkamer creëert

De Scandinavische interieurs zijn here to stay. Elke week verbazen we ons op de redactie weer over hoe deze stijl toch altijd mooi blijft, hoe vaak we het nu tegenkomen. We kopiëren de ultieme Scandinavische look dan ook maar al te graag in ons eigen interieur.

En we hebben weer een prachtig schoolvoorbeeld voor je klaarstaan. Bij dit huis kun je heerlijk afkijken als je op zoek bent naar een fijn, typisch Scandinavisch interieur – met zelfs een Scandinavische kinderkamer!

Een wandkast aan de muur, grijstinten, natuurlijke materialen en véél planten. Het kan zo makkelijk zijn! Dit interieur kan in principe iedereen overnemen, of je nu een groot of klein budget hebt. Maak het geheel na het inrichten af met je eigen accessoires voor een persoonlijke touch.

>> Lees ook: zó style je je ongebruikte eettafel

Donkerblauw in de slaapkamer zorgt voor een fijne, koele look. Blauw gaat goed samen met de Scandinavische stijl. Zowel als je het groots aanpakt en de muren verft zoals in dit huis, maar ook kleinere felle kleurenaccenten kunnen een groot verschil maken. Daar is dit prachtige huis het perfecte voorbeeld van!

Als je kinderen hebt, kan het nog wel eens lastig zijn om de Scandinavische trend in je gehele huis door te zetten. Rondslingerend speelgoed, spiderman posters en glitterende hartvormige fotolijstjes passen nou eenmaal helaas niet in de rustgevende, aardse Scandinavische stijl. Nou, daar hebben de bewoners van dit huis iets op gevonden. Een kinderkamer waar menig kind blij van zou worden, en ook nog eens super stylish!

We zien veel botanische prints in dit huis – voornamelijk in de slaapkamer. Wij maakten een handig lijstje met de mooiste botanical items voor minder dan 10 euro. Je checkt hem hier.

Een badkamer is een ruimte die je snel vergeet tijdens het stylen. Het moet vooral praktisch zijn, op het interieur wordt vaak niet veel gelet. Zonde! Want met een paar leuke plantjes, de juiste sluitbare kastjes en neutrale kleuren kom je al een heel eind, zonder hier per se moeite voor te doen. Kijk bijvoorbeeld naar deze badkamer: een subtiel kleurverschil op de muur, dichte kastjes en wat plantjes zorgen meteen voor een fijne sfeer.

Tip: kies een van deze plantensoorten als je geen ster bent in het in leven houden van je bloemen en planten.

Reageer op artikel:
Dit huis laat zien hoe je dé perfecte Scandinavische kinderkamer creëert
Sluiten