Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 20 nov 2019

Stiekem zijn wij zélf ontzettend jaloers op deze prachtige kinderkamer

Ach, wat zijn we toch verliefd op de inrichting van deze kinderkamer. De inrichting is simpel en precies goed. Één ding is zeker: van deze kinderkamer decoratie kunnen wij nog wel iets leren. Kijk mee, en laat je inspireren door het prachtige kleurenpalet en de toffe kinderkamer accessoires.

Daarnaast wordt met deze kinderkamer ook duidelijk dat het echt niet altijd nodig is om voor mierzoete kleuren in de kinderkamer te gaan. Een beetje beige en andere neutrale kleuren kunnen samen juist heel mooi zijn!

kinderkamer decoratie
Bron: Bolaget
kinderkamer decoratie
Bron: Bolaget

We beginnen bij een belangrijke eyecatcher: het gestreepte behang. Door te kiezen voor gestreept behang zorg je er meteen voor dat het plafond van de kinderkamer veel hoger lijkt.

Daarnaast geeft het de kinderkamer een speels effect, maar is door de rustige kleur helemaal niet te druk. Nee, wat ons betreft is dit behang perfect in balans met de rest van de kinderkamer decoratie. Vind je ook niet dat de kussens en knuffels er hartstikke goed bij passen?

Kamerplanten in de kinderkamer

Misschien was het je al opgevallen, maar we zien ook een aantal mooie kamerplanten in de kinderkamer. Eerst twijfelden we daar altijd over (want wat als je per ongeluk voor een giftige kamerplant gaat, en je kindje zijn handjes niet thuis kan laten?), maar met dit lijstje veilige kamerplanten voor de babykamer zit je sowieso goed. En da’s een hele geruststelling.

kinderkamer decoratie
Bron: Bolaget

En dan nog de rest van de kinderkamer decoraties. Losse items die individueel een verhaal vertellen, maar allemaal samen hartstikke goed bij elkaar passen. We zijn jaloers op die speelgoedauto, om maar een voorbeeld te noemen.

Enne, het idee om altijd vlaggetjes in je slaapkamer te hangen vinden we ook top. Daarmee is het elke dag feest als je wakker wordt – en wie vindt dat nou géén fijn idee?

De rest van het huis zien? Daar schreven we eerder deze binnenkijker over. Ook de moeiten waard, dus waar wacht je nog op?

Meer lezen over kinderkamers en kinderkamer decoratie?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stiekem zijn wij zélf ontzettend jaloers op deze prachtige kinderkamer
Sluiten