Als je dol bent op een Scandinavisch interieur is dit je droomhuis

Dit huis in Göteborg heeft alles wat thuishoort in een volwaardig Scandinavisch interieur. De foto’s van deze binnenkijker spreken eigenlijk al voor zich: dit is een waar droomhuis! Daglicht vult dit ruime huis en overal vind je mooie details met natuurlijke invloeden, die alles samentrekken tot één geheel. De absolute eyecatcher? De houten ensuite deuren in de woonkamer.

Doordat het huis op een hoek zit, heeft het veel ramen en is het volop verlicht. De vlinderstoel in de woonkamer zorgt voor een mooi contrast met de witte bank. De schilderijen op de muur hangen in een perfecte opstelling. Hierdoor wordt het geen rommeltje, maar komen de schilderijen mooi strak uit. Dit wordt ook wel een gallery wall genoemd en in deze handige infographic stippelen we de guide line naar de perfecte gallery wall haarfijn voor je uit!

Scandinavisch droomhuis
scandinavisch-droomhuis-roomed-3
scandinavisch-droomhuis-roomed
scandinavisch-droomhuis-roomed-1
scandinavisch-droomhuis-roomed-2
scandinavisch-droomhuis-roomed-4

Hout gecombineerd met steen zie je niet vaak! Dit komt doordat deze materialen samen vaak zorgen voor een te donker effect. In deze woonkamer kan het overigens heel goed, omdat in de rest van het huis bijna alles wit is en er veel natuurlijk licht naar binnen valt.

scandinavisch-droomhuis-roomed-5
scandinavisch-droomhuis-roomed-6
scandinavisch-droomhuis-roomed-7
scandinavisch-droomhuis-roomed-8
scandinavisch-droomhuis-roomed-9
scandinavisch-droomhuis-roomed-10

Voor de keuken in dit huis is gekozen voor wit, iets wat altijd goed is en een goede keuze als je voor tijdloos gaat. Check dit moodboard voor een verzameling van de mooiste witte keukens.

En hoe schattig is dit mini-eethoekje? Als je ruimte in je keuken over hebt, kun je dit makkelijk creëren voor een snelle hap tussendoor waarbij je niet uitgebreid aan tafel gaat. Maar ook als je samenwoont in een klein huis en niet zo veel plek hebt voor een grote eettafel, is dit een uitstekend alternatief voor een klein aantal mensen!

scandinavisch-droomhuis-roomed-11
scandinavisch-droomhuis-roomed-12
scandinavisch-droomhuis-roomed-13
scandinavisch-droomhuis-roomed-14
scandinavisch-droomhuis-roomed-15
scandinavisch-droomhuis-roomed-16

De slaap- en badkamer van dit huis hebben een ietwat luxe uitstraling. Als je dit artikel leest met tips voor het creëren van een luxe hotelgevoel bij je thuis, zie je dat ze zich in de slaapkamer houden aan tip zes waarin kussentjes worden aangeraden en in de badkamer wordt tip zeven over mooie verpakkingen nageleefd.

Nog zo’n prachtig Scandinavisch interieur, maar dan met donkere kleuren, vind je hier. Wat een inspiratie!

Een keer iets anders: een Scandinavisch interieur met donkere kleuren

55kvadrat.se

Reageer op artikel:
Als je dol bent op een Scandinavisch interieur is dit je droomhuis
Sluiten