Dit interieur is een bommetje Scandinavische inspiratie

Van Scandinavische interieurs kunnen wij nooit genoeg krijgen; de simpliciteit, de elegantie en een vleugje groen. Ook dit appartement is weer een fijn bommetje inspiratie.

Van een stukje junglebehang tot een simpele en budgetproof DIY. Kijk snel verder.

scandinavisch interieur
scandinavisch interieur

In een open ruimte is het belangrijk om kleinere hoekjes te creëren, zodat je je zit- en eethoek gescheiden houdt. Dit kun je onder andere doen door middel van een vloerkleed. Zoals je in dit appartement ziet, kader je daarmee het zitgedeelte.

Staat deze stijl jou wel aan? Wat dacht je bijvoorbeeld van elegante muurvaasjes met gedroogde bloemetjes. Deze scoor je onder andere hier. Ook spotten wij een van onze favorieten: de Gubi Beetle Lounge Chair.

Vanuit de woonkamer loop je zo dit idyllische balkon op. Met kussens met een print en zachte plaids voeg je sfeer toe (en het zit natuurlijk lekkerder – niet alleen het oog, maar het achterwerk wil ook wat). Hoe je jouw balkon tot een tweede woonkamer omtovert, lees je hier.

Lees meer >> 11x Scandinavische balkons boordevol styling inspiratie

Een marmeren blad in de keuken is wat ons betreft altijd een schot in de roos. Wil je weten welk keukenblad bij jou past? Lees dan zeker eens dit artikel.

Met een dekbedovertrek kun je een kleuraccent toevoegen aan je slaapkamer. Ben jij over je blauwfase heen? Dan kun je het laken gemakkelijk verwisselen voor eentje met je nieuwste obsessie (stipjes, streepjes, okergeel – we noemen maar wat).

Scandinavische binnenkijker

Deze leuke lijst met bladeren kun je gemakkelijk en budgetproof zelf maken. In deze DIY leggen wij je uit hoe je dat doet met een palmblad.

LEES MEER
Krijg jij geen genoeg van binnenkijken bij een ander? Wat dacht je dan van dit interieur waarbij de stoelen ons hart hebben gestolen.

entrancemakleri.se

Reageer op artikel:
Dit interieur is een bommetje Scandinavische inspiratie
Sluiten