Scandinavisch wonen op 80 vierkante meter mét walk-in closet

Dit huis vat voor ons twee dromen samen: Scandinavisch wonen èn het hebben van een inloopkast. En dat alles op 80 vierkante meter. Het kan dus toch. Om je nog jaloerser te maken, voegen we er ook nog even aan toe dat dit appartement in Stockholm staat. Daarnaast is het interieur, zoals we gewend zijn uit het Hoge Noorden, waanzinnig mooi en vol inspiratie.

Genoeg mooie verhalen over dit huis. Laten we binnenkijken..

Dit is nou het voorbeeld van een stel goed gestijlde planken. In dit artikel geven we je een aantal tips voor het stylen van een open kast.

In deze slaapkamer geen hoofdbord, maar smalle plankjes (die je bij IKEA kunt kopen) met kunstwerken. Hier zie je ook dat lege lijsten als decoratie onwijs gaaf zijn!

De bewoner is dol op fietsen. In de woonkamer én in de slaapkamer spotten we een fiets aan de wand. Geen echte, maar wel een mooie minimalistische print in zwart-wit. Gek op het interieur van deze woonkamer? Shop the look hier.

Dit Scandinavische huis laat zien dat een inloopkast niet vraagt om enorm veel ruimte. Het huis heeft een oppervlak van zo’n 80 vierkante meter en toch heeft het een walk-in closet. Dat laat toch duidelijk zien dat ook jij de inloopkast van je dromen kunt maken.

Meer Scandinavisch wonen?

www.stadshem.se