Scandinavisch wonen op 57 vierkante meter: zo doe je dat!

Dit appartement in Stockholm is het perfecte voorbeeld voor iedereen die een poging doet tot Scandinavisch wonen in de stad. Het appartement heeft een woonoppervlak van 57 vierkante meter en is daarmee representatief voor de gemiddelde stadswoning. Het huis is ingericht volgens het less is more principe: minder meubels, is meer ruimte en minder gedoe met schoonmaken – win, win, win dus!

Als we je nog moeten overtuigen om ook te kiezen voor een minimalistisch interieur, dan doen we dat maar al te graag. We kunnen zo gauw al zes voordelen van een minimalistische inrichting opsommen. Kijk maar gauw even verder voor inspiratie..

roomed-nordic-binnenkijker3
roomed-nordic-binnenkijker5
roomed-nordic-binnenkijker
roomed-nordic-binnenkijker1

Ons oog wordt meteen getrokken door de bijzondere lamp en natuurlijk het krukje van kurk, dat je ook als bijzettafel kunt gebruiken. Steeds vaker zien we kurk in het interieur voorbijkomen, bijvoorbeeld in deze IKEA collectie. Het natuurlijke materiaal geeft een bijzondere uitstraling aan de ruimte & we like it!

roomed-nordic-binnenkijker2
roomed-shopthelook-slaapkamer3
roomed-shopthelook-slaapkamer2
roomed-shopthelook-slaapkamer
roomed-shopthelook-slaapkamer1

Net als in de woonkamer sieren domineren nude tinten ook in de slaapkamer. De neutrale kleuren zorgen voor rust en harmonie, wat ideaal is in een kamer waar je tot rust wilt komen. Op zoek naar net zulke items voor jouw kamer? Kijk even hier en shop the look (low-budget).

Scandinavisch wonen
roomed-nordic-binnenkijker7
roomed-nordic-binnenkijker6

Door niet al teveel poespas in de keuken te brengen, past er in de vrij kleine ruimte toch een tafeltje. Nogmaals, een minimalistisch interieur is zo gefixed!

roomed-nordic-binnenkijker4

Ben je, net als wij, gek op Scandinavische interieurs en zoek je nog meer inspiratie? Misschien is dit wel wat voor jou:

www.fantasticfrank.se

Reageer op artikel:
Scandinavisch wonen op 57 vierkante meter: zo doe je dat!
Sluiten