Scandinavisch wonen in een oude winkel in Malmö

Scandinavisch wonen staat gelijk aan veel wit, natuurlijke materialen en een mooie mix van creatief en bekend design. Precies dat is wat we spotten in deze fijne woning, die voorheen gebruikt werd als winkel. Nu staat het te koop voor omgerekend zo’n 260 duizend euro. Veel meer weten we helaas niet over de woning, omdat ons Zweeds niet zo goed is. Maar mocht je interesse hebben in het huis, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de verkoopsite.

Vanbinnen zie je meteen dat het huis vroeger een winkel was. De grote, langwerpige ramen dienden goed als etalage en zorgen nu voor extra veel licht (en inkijk?) in huis.

roomed-scandinavisch-binnenkijker2

We spotten meteen al onze favoriete posters aan de muur en niet te missen: de Eames schommelstoel, die we ook bij Monique thuis als pronkstuk in de woonkamer zagen.

roomed-binnenkijker-scandinavischewonen
roomed-scandinavisch-binnenkijker1

In dit huis geen tipi-tent, maar een andere bijzonder leuke tent middenin de woonkamer.

roomed-scandinavisch-binnenkijker
38249

Kun jij je de Koushi lamp nog herinneren? Hier hangt een DIY-versie boven tafel. We moeten zeggen dat we nu al veel bewondering hebben voor de maker van de lamp. We hebben dit zelf namelijk weleens geprobeerd, maar – fail – nooit afgemaakt.

38238
roomed-binnenkijk=scandinavisch
roomed-binnenkijker=scandi
roomed-binnenkijker-scandinavischewonen1
38232

Ben jij ook zo gek op magazines en heb je ondertussen een hele verzameling? Stapel ze op of maak er een meubel van! Wij hebben nog veel meer ideeën voor je oude tijdschriften.

38244
38259
38255
38239
38236
scandinavisch wonen

Vond je dit huis te gek? Dan is dit misschien ook wel wat voor jou:

bo-laget.se

Reageer op artikel:
Scandinavisch wonen in een oude winkel in Malmö
Sluiten