Een typisch Scandinavisch walhalla met hier en daar een kleuraccent

We krijgen simpelweg nooit genoeg van de Scandinavische stijl. Daarom inspireren we jullie nog altijd graag met een overload aan Scandinavische inspiratie. En we hebben weer een waar paleisje voor jullie klaarstaan! Typisch Scandinavisch, met hier en daar een tikkeltje kleur. Scroll snel naar beneden en bekijk de prachtige foto’s.

Beetje gehad met al dat wit? Dit Scandinavische interieur heeft juist veel donkere kleuren.

De woonkamer bestaat bijna helemaal uit neutrale tinten. Er is gekozen voor een subtiel kleuraccent: een oudroze kussen. Ook de planten hier en daar zorgen voor wat kleur. Roze en groen samen zijn een ware trend die we de laatste tijd overal tegenkomen. Wil je het helemaal goed doen? Ga voor planten met roze bladeren!

Maar naast dit kleuraccent vallen ook juist de spierwitte kussens op. Witte, plain kussens zonder patroon of bijzonder materiaal worden al snel als saai gezien, maar naast zo’n opvallend en groot kussen zorgen ze juist voor een fijne balans.

Het perfecte balkon voor een heerlijk ontbijtje in de ochtendzon. Stijlvol, maar gezellig. Wij zijn fan van dit groene marmeren tafeltje. Een keer iets anders dan wit marmer!

>> Inspiratieboost: een linnen tafelkleed voor de mooist opgemaakte eettafel

Discover more…
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Dit zijn ze: dé tips voor die ultieme Scandinavische look.

Alvhem

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Een typisch Scandinavisch walhalla met hier en daar een kleuraccent
Sluiten