Dit appartement staat bómvol prachtige woonaccessoires (en is niet rommelig)

Hoewel we Scandinavische interieurs prachtig vinden, zijn ze vaak ook ietwat minimalistisch. Dat staat heel mooi, maar soms houden we ook van een iets voller interieur waar we ons lekker kunnen vergapen aan kleine details. Dat we dat laatste toch terugzien in dit Scandinavische appartement, vinden we dan ook helemaal geweldig.

Deze Zweedse ruimte heeft alle eigenschappen van een stijlvol Scandinavisch interieur zonder dat het een beperking legt op een veelheid toffe woonaccessoires die het geheel opleuken. Precies waar we van houden!

Comfy en cozy woonkamer

Het kloppend hart van die mooie interieur is ongetwijfeld deze woonkamer. Met die kussentjes in verschillende prints ziet de bank er zó leuk (en comfy) uit dat we er meteen zouden willen in ploffen voor een avondje Netflix.

Ook die donkergroene stoel heeft helemaal ons hart gestolen. Mooi bij het groene van de kamerplanten en bij de aardetinten van de kussens.

Had jij het rekje boven de TV al gespot? Leuk met die houten hand, de glazen stolp en de zwart-wit foto! Om dan nog maar te zwijgen van de print met Eames-stoel naast de TV.

Vind je de Eames-stoel net zo prachtig als wij, maar heb je de centen (nog) niet verzameld om er eentje te kopen? Met deze prints haal je’t designerstuk toch in huis, net zoals in deze binnenkijker.

Prachtige slaapkamer

Waauw, hoe mooi is deze slaapkamer? De grijsblauwe muren contrasteren weer mooi met de aardetinten in de kussentjes en de vaas op de vensterbank.

En had je dat tekenpopje al gespot? We told you dat het in dit interieur duidelijk in de details zit! En ook de gallery wall boven het bed is weer zoals we dat van Scandinavische interieurs gewend zijn: met toffe prints en foto’s, rustige kleuren en niet too much.

Ook leuk: het tijdschrift dat aan een kapstok hangt. Oogt lekker spontaan en nonchalant, en zo weet je meteen op welke pagina je gisteren was gestopt met lezen.

Keuken met goed licht

Ook de keuken ziet er weer tof uit met al die leuke details. De weckpotjes, de prachtige pepermolen, de mooie busjes handzeep,… Ze dragen allemaal bij tot een toegankelijke look & feel.

Toch vinden we dat de show in dit plaatje gestolen wordt door de twee knolgroenten die zo zorgeloos in de keuken liggen te blinken. Soms zit het’m in kleine dingen.

Je ziet ook dat de keuken uitgerust is met lekker veel natuurlijk daglicht. Daar wordt een ruimte alleen maar mooier van!

Ook leuk: de basilicumplant en de thermoskan zijn gewoon deel van het interieur en staan als een leuk duo samen op de vensterbank. De spontaniteit die we ook elders in het huis zien, zien we ook weer bij het hangrekje in de keuken.

Door kopjes, pannen en houten lepels door elkaar te hangen, ontstaat een natuurlijke, ongedwongen look.

Onze favoriet: de eethoek

Bovenal al dat moois hebben we een speciale voorkeur voor de eethoek. Daar werd een knus plekje voor gereserveerd waarin de mooie ronde tafel prima tot uiting komt. Ook hier zetten de toffe details zich voor in de subtiele kandelaar, de gedroogde bloemen en al het moois dat in de boekenkast werd uitgestald.

Kriebelt het om jouw interieur ook een Scandinavische look te geven? Misschien kan je met deze tips voor een Scandinavisch interieur wel aan de slag gaan. We schreven ook een apart stukje speciaal om je kinderkamer om te toveren tot een stijlvol Scandinavisch paleisje. Wel zo handig.

Meer binnenkijken in de mooiste Scandinavische interieurs

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit appartement staat bómvol prachtige woonaccessoires (en is niet rommelig)
Sluiten