Scandinavisch en minimalistisch in één: dat ziet er zo uit

Als je van Scandinavisch houdt, houd je stiekem ook een beetje van minimalistisch. En dat begrijpen de bewoners van dit simplistische optrekje maar al te goed. Het interieur van dit huis noemen we dan ook – surprise surprise – Scandinavisch minimalistisch.

Scandinavische interieurs bestaan net als minimalistische interieurs meestal uit rustgevende aardse materialen en zijn hebben niet te veel frutsels en losse details. Daarom passen deze twee stijlen heel goed bij elkaar – en worden ze vrijwel altijd een beetje gecombineerd. Kijk je mee?

Scandinavisch minimalistisch
Scandinavisch minimalistisch
minimalistisch

Hoe leuk? Voor een nonchalant effect kun je je verzameling boeken en magazines in plaats van in de boekenkast, uitstallen op de grond. Op de grond? Wordt dat geen rommeltje? Als je het goed aanpakt niet. Het mooiste is als je de boeken en tijdschriften tegen een effen muur legt. Je kunt het geheel nog afmaken met een ander item dat niet te druk is (bijvoorbeeld een plant), maar zorg er verder juist voor dat de stapel het focuspunt wordt van dat hoekje.

There’s more to discover…

Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te starten.

MEER LEZEN

Dol op minimalisme? Dan vind je dit huis ook vast te gek. Juist meer fan van Scandinavisch? Ook dan hebben we een toppertje voor je. Bekijk dit prachtige optrekje!

Fantastic Frank

Reageer op artikel:
Scandinavisch en minimalistisch in één: dat ziet er zo uit
Sluiten