Estelle Beukman
Estelle Beukman Wooninspiratie 29 jan 2018

Een metallic lamp is een mooie eyecatcher, zo ook in dit appartement

In Scandinavië worden klassieke elementen graag gemixt met een vleugje moderniteit. Zo ook weer bij dit appartement met een prachtig marmeren leefkeuken, een vloer met visgraatmotief die doorloopt door alle ruimtes en niet te vergeten de mooie ornamenten op het plafond. Dit zijn de typische Scandinavische interieurs waar ook een rosékleurige metallic lamp bij hoort.

Dit is ook weer zo’n mooi voorbeeld van een gerenoveerd appartement: een moderne woning met bovenin een eeuwenoude torenkamer.

zwarte keukenkasten
marmeren kookeiland

De keuken is echt fantastisch. De kastjes hebben een donkere kleur, waardoor de marmeren details extra opvallen. De donkerblauwe velvet krukjes onder het keukeneiland zijn bijzonder en passen heel mooi bij de rest van de keuken. Wist je dat donkerblauw een hele mooie combinatie met goud vormt? Kijk hier!

metallic details

Tegenover het keukeneiland kun je gezellig met het hele gezin dineren. De houten stoelen zijn een gouden combinatie met de metallic lamp. Deze hele ruimte klopt gewoon qua inrichting! Via de open slaande deuren kom je in de woonkamer terecht. Deze is ook niet mis!

groene velvet bank

We love velvet! Deze donkergroene kleur hebben wij nog niet zo vaak voorbij zien komen, maar het is echt een plaatje. De mix van paars/roze kussentjes op de bank zijn goed gematcht met de bloemen op de tafel. Je kunt wel zien dat hier over nagedacht is.

rose kleurige douche

De kleur van de metallic lamp komt ook terug in de badkamer. Oké een iets roestigere variant dan. De badschuim flessen zijn precies dezelfde kleur als de douche en de leidingen! Ook het marmer vanuit de keuken zie je hier terug… wat een eenheid heeft dit appartement.

Meer zien

Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te starten.

Bron: Bjurfors.se

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een metallic lamp is een mooie eyecatcher, zo ook in dit appartement
Sluiten