Een Scandinavisch appartement met een romantische slaapkamer

Dit Scandinavische interieur bestaat uit veel mooie bijzondere items. Zo zijn de lampen in de verschillende ruimtes echte eyecatchers en ook zien we in iedere ruimte planten. Maar het meest bijzondere is toch wel de romantische slaapkamer.

Planten zorgen voor rust en geven je huis kleur. Nog meer voordelen van groen in je interieur lees je hier.

Romantiek in huis

roomed-scandi-romantisch-1
roomed-scandi-romantisch-2
roomed-scandi-romantisch-3
roomed-scandi-romantisch-4

De Kouhsi lamp van Mark Eden Schooley is een van onze favoriete lampen uit Scandinavische interieurs. Ook hier komt de lamp weer goed tot zijn recht. De televisie is op een goede manier deel geworden van het interieur. De tv valt als het ware weg in de boekenkast en heeft daardoor geen prominent plekje meer in de kamer. Dat zien wij graag!

roomed-scandi-romantisch-5
roomed-scandi-romantisch-8
roomed-scandi-romantisch-10

Door de geheel witte keuken wordt het accent gelegd op het mooie servies en de planten. Dit zorgt voor een fris effect. Wil jij je servies ook laten zien? Kijk dan even naar deze Inspiratieboost voor meer inspiratie!

roomed-scandi-romantisch-6
roomed-scandi-romantisch-7

De eettafel is onderdeel van de keuken. Ook hier is de lamp weer erg opvallend. De verschillende stoelen om de eettafel zorgen voor een speelse look. Heb jij nog moeite met het combineren van verschillende stoelen? Wij geven je graag tips hoe je dit het beste kunt doen!

roomed-scandi-romantisch-9
roomed-scandi-romantisch-12
roomed-scandi-romantisch-13
roomed-scandi-romantisch-14
roomed-scandi-romantisch-17

Vanuit het woongedeelte loop je zo de romantische slaapkamer in. Door witte stof aan het plafond te hange wordt er een bijzondere variant van het hemelbed gecreëerd. Door het neutrale kleurenpalet heeft de kamer een rustige look, zodat je hier ultiem kunt ontspannen na een lange dag.

roomed-scandi-romantisch-18

Door het bad op pootjes straalt de badkamer veel luxe uit. Ook planten in de badkamer zorgen voor een luxe uitstraling en geven de ruimte wat kleur.

roomed-scandi-romantisch-19

Wil jij zelf ook een romantische slaapkamer creëren? Laat je dan inspireren door dit moodboard met romantische witte slaapkamers.

Reageer op artikel:
Een Scandinavisch appartement met een romantische slaapkamer
Sluiten