Een Scandinavisch appartement met oud roze accenten

Wij zijn dol op Scandinavische interieurs. Dat is geen geheim! Ook wij kunnen geen genoeg krijgen van de lichte kleuren, fijne stoffen en het basic design waar de Scandinaviërs zo van houden. Dit huis heeft al deze elementen, maar de eigenaren voegden een fijne warme touch toe: de kleur oud roze!

Kijk voor meer inspiratie ook eens naar dit huis waarin oud roze wordt gecombineerd met zwart.

De grijsblauwe kasten gecombineerd met het marmeren aanrechtblad zorgen voor een rustige basis. De zwarte grepen en knoppen op de kasten zorgen voor een stoer effect, samen met het roestvrij staal van de kraan en het fornuis. Wees ook niet bang om je keuken aan te kleden met wat accessoires, dit zorgt juist voor een levendig geheel.

Boor je liever geen gaten in de muur? Zet je verzameling schilderijen dan op de vloer voor een nonchalante look. Kleed de eettafel aan met wat planten en oud roze accessoires voor een sfeervol geheel.

Shop de gehele look van deze eethoek hier!

Een warm en cozy haardvuur

Ook in de zithoek in het boek op tafel en het schilderij de kleur op subtiele terugkomen. Met enkele accenten kun je al een warm effect creëren!

Boven het bed zien we een mooie gallery wall met enkel zwart-wit foto’s. Hierdoor breng je karakter aan de kamer zonder het te druk te maken. Ook de bijzondere nachtlampjes zorgen voor een stijlvol effect. En wist je dat er naast accessoires ook nog andere manieren zijn om kleur aan te brengen in je slaapkamer? Gebruik je favoriete kledingstuk als woonaccessoire en geef de ruimte meteen wat kleur.

Deze badkamer bewijst dat je echt geen grote badkamer hoeft te hebben om een luxe uitstraling te creëren. Met een mooie hamamdoek en stijlvolle zeepdispensers krijg je meteen het hotelgevoel.

MEER LEZEN
Kijk ook eens naar deze leuke artikelen waarin de kleur roze centraal staat:

entrancemakleri.se

Reageer op artikel:
Een Scandinavisch appartement met oud roze accenten
Sluiten