Scandinavisch huis met een twist van klassieke en moderne elementen

Wij houden er van wanneer bewoners hun eigen smaak volgen. Vooral als dat betekent dat er verschillende stijlen in één interieur samenkomen. De bewoners van dit huis hebben dat perfect gedaan. In het huis benadrukken ze de klassieke elementen zoals sierlijsten maar is er ook ruimte voor moderne meubelstukken. De twist van klassieke en moderne elementen zorgt dat het huis als een thuis voelt.

Naast de ornamenten en sierlijsten geeft ook de donkere houten vloer het huis een klassieke uitstraling. Ben jij op zoek naar een nieuwe vloer? Zo kies je de juiste vloer voor in jouw huis.

Een mix van stijlen voor het perfecte thuis gevoel

In de woonkamer zien we meteen de mix van klassieke en moderne elementen. De moderne bank en bijzettafel passen perfect bij de klassieke kast en vloer. Met een aantal natuurlijke items, zoals de koeienhuid en de lijst met vlinders, krijgt de ruimte ook een sfeervolle touch.

De klassieke eettafel combineert mooi bij de moderne stoelen. Ook zien we een combinatie van oud en nieuw que verlichting. Een voor de hand liggende keuze bij een klassiek pand met zulke ornamenten is om te gaan voor grote kroonluchters. Toch kozen de bewoners om juist moderne lampen toe te voegen. Cool!

De keuken in dit appartement bevindt zich in een vrij donkere ruimte. Door de lichtgrijze kleur oogt de ruimte net even wat groter. Ook past de kleur goed bij het marmeren aanrechtblad. De gouden greepjes geven de keuken een elegante look.

In het gehele huis zien we petrol kleurig items, en zo ook in de slaapkamer. De kleur zorgt voor een fijn warm accent in de lichte kamers. Daarnaast zijn we helemaal fan van de gouden klassieke spiegel!

Wauw, de kinderkamer heeft een hele fijne vintage sfeer met het bloemenbehang en het vintage speelgoed. Door een slimme indeling is er genoeg ruimte te spelen.

Wil je meer inspiratie voor de combinatie van klassieke en moderne elementen? Bekijk dan dit huis met klassieke architectuur en modern design.

entrancemakleri.se

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Scandinavisch huis met een twist van klassieke en moderne elementen
Sluiten