Een fijn Scandinavisch optrekje met een smaakvol kleurenpalet

Het kleurenpalet is de dealmaker of -breaker van je interieur. Waar de juiste combinatie zorgt voor veel sfeer, kan de verkeerde kleur de ruimte kleiner laten lijken of vloeken met de kussens op de bank. En dat wil je niet!

De bewoners van dit Scandinavische optrekje kunnen combineren als geen ander. Een vleugje groen, een spatje grijsblauw en een accent van okergeel en roze. Kijk mee naar het fijne kleurenpalet van dit jaloersmakende interieur.

Om een ruimte meer warmte te geven, kun je het beste beginnen bij de basis: de muren en de vloer. De houten visgraatvloer en de grijsblauwe muren van dit interieur geven direct sfeer, zonder heel bepalend te zijn. Door te kiezen voor zachte tinten en natuurlijke materialen behoud je een neutraal kleurenpalet en ga je minder snel de mist in met het aanbrengen van andere kleuraccenten.

En dat kan heel subtiel, zoals één okergeel kussen. Of verf dat oude kastje van je oma in een trendy kleur. Roze doet het altijd goed, naar onze mening.

Ken je deze guitige plantjes al? De pannenkoekenplant ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook nog eens makkelijk te onderhouden. Slecht met planten? Deze vijf andere planten zijn ook (bijna) onmogelijk dood te laten gaan!


>> Zo style je een open kast

LEES MEER

www.nooks.se

Reageer op artikel:
Een fijn Scandinavisch optrekje met een smaakvol kleurenpalet
Sluiten