Een Scandinavische appartement met karakteristieke slaapkamer

Wij zijn dol op Scandinavische interieurs. De lichte kleuren en natuurlijke materialen zorgen altijd voor een fijne sfeer. Ook nu hebben we weer een prachtig appartement voor jullie gevonden. Dit optrekje heeft een prachtige, karakteristieke slaapkamer!

Wil jij zelf ook een Scandinavisch interieur? Wij geven je vijf simpele tips voor een Scandinavische look.

Lichte kleuren en natuurlijke materialen

roomed-scandi-9
roomed-scandi-10
roomed-scandi-13

De – in eerste instantie kleine – keuken zorgt voor veel opbergruimte. Ten eerste komt dit doordat de kleine nissen goed worden gebruikt. Daarnaast vinden we ook aan de binnenkant van de deuren extra opbergruimte voor potjes kruiden. Daarnaast zijn er ook nog aan beide zijden van de ruimte keukenkastjes geplaatst. Wil je nog meer tips voor een kleine keuken? Lees dan even dit artikel.

roomed-scandi-12
roomed-scandi-8
roomed-scandi-11

In de nis van de kastenwand is een kleine eettafel geplaatst. Het onbewerkte hout zorgt voor warmte in de verder geheel witte keuken. Extra functioneel aan deze tafel is dat je hem na gebruik ook weer kunt inklappen zodat je meer loopruimte hebt! Ideaal.

roomed-scandi-20
roomed-scandi-1

Een open haard zorgt meteen voor sfeer in je interieur.
Maak er daarom echt een eyecather van. Kies bijvoorbeeld voor mooie bewerkte tegels zodat de haard extra aandacht krijgt. Zet er een mandje naast met wat houtblokken en leg een vloerkleed neer om de look af te maken.

roomed-scandi-2
roomed-scandi-5
roomed-scandi-18

Om de woonkamer zo ruimtelijk mogelijk te houden kun je er het beste voor kiezen geen grote meubelen te plaatsen. Ga net als dit huis voor één bank en een aantal cognac kleurige poefs voor een rustige look en maak het gezellig met natuurlijke materialen en zachte plaids en kussens.

roomed-scandi-19
roomed-scandi-4

Heb je eigenlijk geen plek in huis voor de home office? Creëer je werkplek in de hal! Kijk ook even naar deze Inspiratieboost met twaalf voorbeelden van een fijne home office in de gang.

roomed-scandi-17
roomed-scandi-3
roomed-scandi-6
roomed-scandi-15
roomed-scandi-16

De karakteristieke slaapkamer is toch echt de mooiste ruimte van het huis. Met een prachtige bakstenen muur en een romantische open haard voelt de ruimte erg sfeervol. De foto’s zeggen genoeg!

roomed-scandi-14

Een simpele manier om je badkamer wat luxer te maken is door wat manden neer te zetten. Hier kun je make-up of andere spullen in kwijt die niet per se in het zicht hoeven. Plaats een mooi dienblad met wat lekkere geuren en een plant op de badkamerkast en je waant je in een chique hotel!

MEER LEZEN
Heb jij thuis ook zo’n mooie karakteristieke slaapkamer, maar kan je nog steeds geen slaap vatten? Wij geven je zes tips voor een betere nachtrust.

stadshem.se

Reageer op artikel:
Een Scandinavische appartement met karakteristieke slaapkamer
Sluiten