Dit Scandinavische interieur kun jij héél gemakkelijk thuis na doen

Hagelwitte muren, tropische planten, prachtige natuurlijke materialen en zachte vormen… We kunnen eindeloos blijven fantaseren over een Scandinavisch interieur, maar het thuis toepassen blijkt voor veel mensen toch nog best lastig.

Voor al die mensen: goed nieuws! Gebruik dit huis als spiekbriefje. Het interieur is typisch Scandinavisch, maar toch kun jij dit 100% zeker makkelijk thuis nadoen. Watch and learn.

Dit is het perfecte voorbeeld. Een prachtige, maar eigenlijk hele simpele eetkamer. Een paar spijkertjes in de muur, een touw, planten en een houten tafel. Dat zijn de key items die deze look maken. Klinkt als best makkelijk na te bootsen toch?

Een Scandinavisch interieur is meestal licht, rustig en clean. Zorg dus dat je zo veel mogelijk lichte kasten neemt met een afsluitbare deur, zoals je ook hier in het voorbeeld ziet. Zo hoef je niet meteen alles helemaal spik en span te hebben, terwijl de ruimte toch heel rustig oogt.

Oké, toegegeven: die open haard is een beetje lastig te kopieren in je eigen interieur. Maar de rest van de woonkamer is echt wel haalbaar! Zo veel mogelijk lichte kleuren in combinatie met subtiel pastel, een ronde salontafel, planten in de vensterbank en een heel stel lijsten aan de muur.

En we breiden het spiekbriefje nog even uit…
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Op zoek naar andere items die je ook vaak spot in een Scandinavisch interieur? Bekijk onze shopping list!

Entrance Makleri

Reageer op artikel:
Dit Scandinavische interieur kun jij héél gemakkelijk thuis na doen
Sluiten