Scandinavisch interieur met roze accenten

Wij schreven eerder al dat roze het nieuwe beige is en dit appartement sluit daar perfect op aan! De inrichting van dit heerlijk rustige Scandinavische appartement bestaat uit een witte basis, gecombineerd met enkele neutrale tinten. Daarnaast heeft het interieur ook roze accenten doorgevoerd in alle kamers.

Vooral in de woonkamer is roze prominent aanwezig, maar ook in de andere kamers is een aantal roze accenten te vinden.

De fel oranje bladzijden van het koffietafelboek zijn een fijne tegenhanger bij alle neutrale tinten. De gouden en bronzen accenten maken het tot een ton sur ton kleurenpalet.

>> 6x zo style je een koffietafel als een pro

Shop the look van deze woonkamer

Als je ervoor kiest om een statement te maken met een gekleurd vloerkleed is het natuurlijk zonde om daar een grote salontafel op te zetten. In dit huis is dit super slim opgelost met een transparante tafel van plexiglas.
>> DIY: elegant bijzettafeltje van plexiglas

Het interieur van de slaapkamer is heel rustig gehouden. Het roze komt terug in de boekenkast, maar springt niet zo in het oog als in de woonkamer. De klok is een subtiele toevoeging, wat het huis tot één geheel maakt.

In de babykamer staat een ladder, altijd handig om snel dingen aan op te hangen! Bekijk hier meer inspiratiebeelden voor een ladder als decoratie in huis.

www.fantasticfrank.se

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Scandinavisch interieur met roze accenten
Sluiten