Een prachtig Scandinavisch appartement met het interieur waar wij van dromen

Elke dag komen wij de mooiste interieurs tegen, dus je begrijpt dat het soms lastig is om te kiezen. Welk huis of appartement verdient er een plekje op Roomed? Het interieur van onze binnenkijkers moet namelijk vooral inspireren, maar je moet er stiekem ook een beetje hebberig van worden.

Maar soms komen we interieurs tegen waarvan heel team Roomed meteen enthousiast is. Dat hadden we met dit prachtige huis en deze compacte studio, maar dit Scandinavische appartement hoort zeker thuis in dit rijtje.

Een Scandinavisch appartement met droominterieur

Het vloerkleed zorgt voor een subtiel kleuraccent. Paars is een lastige kleur, you hate it or you love it. Maar wij denken dat dit vloerkleed een mooi plekje kan krijgen in elk interieur. Vooral wanneer je graag een vintage look wil creëren.

De grote vintage spiegel is een echte eye catcher in de ruimte. De spiegel ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt ook voor een ruimtelijk effect in de compacte zithoek. In zowel de zit- als eethoek wordt er voornamelijk gewerkt met natuurlijke materialen, maar de spiegel en de moderne kroonluchter van Flos geven de ruimte een spannende look. Hoe dat komt? Door de materialen! De goudkleurige lijst en de messing lamp kleuren bij het interieur en de gladde finish zorgt voor een mooi contrast.

Je kunt een gallery wall creëren met enkel lijsten – zo maak je meer een subtiele en basic look – maar je kunt er ook andere objecten aan toevoegen. Bijvoorbeeld een mooie lamp, een aantal lege lijsten, of een bijzondere stoel. Volgens ons heeft deze gallery wall de perfecte combinatie: een vleugje vintage (de stoel), een bijzonder item (de ouderwetse trap) en een object dat helemaal anders is dan de andere meubels in het interieur. Dit plastic tafeltje heeft een bijzondere vorm, maar valt ook qua materiaal erg op.

Een enkele tak Eucalyptus in een vaas zorgt meteen voor een rustige of zelfs serene look. De marmeren tafel is een mooi contrast bij het bed met stoffen hoofdbord. En ja, ook hier komt de paarse kleur weer subtiel terug.

Bekijk ook: Kleuren en de impact dat ze hebben op jouw emoties

alexanderwhite.se

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Een prachtig Scandinavisch appartement met het interieur waar wij van dromen
Sluiten