Dit pastelkleurige interieur heeft een gele keuken en nu wil jij er ook één

Een gele keuken klinkt als een accessoire voor Pasen, maar niets is minder waar. Deze keuken is het hele jaar door geel en ik weet zeker dat dit niet gaat vervelen.

Naast de gele keuken is ook de pastel groene muur een plaatje. Hoewel kleur de smaakmaker is van dit appartement, blijft het toch subtiel. En dat is een goed iets! Dit huis verrast je in elke ruimte met een andere kleur.

woonkamer met pastelgroene muur
groene muur in slaapkamer

Pastel groene muur

Zowel in de slaapkamer als de woonkamer is de pastel groene muur de smaakmaker van de ruimte. In combinatie met de mooie lijsten met posters aan de muur is het alles wat je kan verwachten van een Scandinavisch interieur.

In de woonkamer wordt de lichte ruimte opgebroken door wat zwarte meubels, zoals de zwarte stoelen, het zwart ijzeren tafeltje en de zwart ijzeren kast. Meubels die de kamer net wat stoerder maken.

Maar oké, genoeg over pastel groen. Over naar de crème de la crème en mijn persoonlijke high light van het huis: de gele keuken.

gele keuken
gele keuken

Gele keuken

Oké, het is niet de meest moderne keuken van allemaal, maar eigenlijk maakt dat het geheel nóg leuker en vrolijker. Het is een ietwat knullig geheel, maar juist dat is wat het keukentje (want let’s be honest, groot is anders) zo schattig maakt.

Ik krijg in ieder geval spontaan zin om hier aan de haal te gaan met citroenen, bananen, gele paprika’s, kaas en noem al het eetbare geel maar op (wij kwamen eigenlijk niet veel verder dan deze opsomming).

roze gang

Roze gang

Je vraagt je af wat er nog ontbreekt in het rijtje: groene muur en gele keuken? Een pastel roze gang is het onmisbare antwoord. And again: in combinatie met de mooie lijsten is het weer lekker Scandinavisch.

Verder binnenkijken? Neem een kijkje in de meest spraakmakende interieurs

Bron: Bosthlm.se

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit pastelkleurige interieur heeft een gele keuken en nu wil jij er ook één
Sluiten