Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Binnenkijken 23 mei 2019

Een spotless Scandinavisch interieur dat je met elke blik opnieuw verrast

Van Scandinavische interieurs kunnen we geen genoeg krijgen, maar laten we eerlijk zijn: vaak is het allemaal wel een beetje één pot nat. De galery wall, de monochrome uitstraling met een fijn kleuraccent en ook de nodige hoeveelheid hippe planten ontbreekt niet. Dit huis is er net zo eentje, maar wel met een eigenwijze twist.

Ik hoor je denken ‘wat is die eigenwijze twist dan?’. Dat laten we je meer dan graag zien.

woonkamer
kast in interieur scandinavisch inteireur met groene muur

Woonkamer met piano en verrassende muur

Op het eerste oog lijkt het een standaard woonkamer waar weinig spannends gebeurd. In zeker zin is het waar, totdat je je omdraait naar de andere kant van de kamer en een klassieke piano en prachtig plantenbehang je blik vangen.

Twee blikvangers die de ruimte een unieke touch geven en het standaardgehalte totaal wegnemen.

keukenvloer

Een keukenvloer van niveau

Door naar de keuken, waar een geweldige vloer meteen opvalt. De prachtige tegeltjes (die overigens zijn doorgetrokken tot in de slaapkamer en in de gang) zijn niet alleen opvallend, maar geven de ietwat saaie keuken precies dat wat het nodig heeft. Gecombineerd met de roze muur is het een feest voor het oog.

Kleine doch vrolijke kinderkamer

Deze kinderkamer is het ultieme voorbeeld van klein maar fijn. Er is precies genoeg ruimte voor een bed een kledingkast en wat opbergruimte, maar ook in een kleine kamer kun je een gezellige sfeer creëren.

De geweldige vloer uit de keuken komt hier terug en die werkt perfect in combinatie met het drukke flamingo behang. Wie zegt dat je niet print met print kan combineren?

slaapkamer met bed lamp in slaapkamer

Slapen onder een klassieke lamp

Zoals we gewend zijn van een slaapkamer, is ook deze ruimte fijn rustig gehouden met de focus op het bed. Maar zodra je je blik omhoog werpt, hangt daar een lamp zoals we ze het liefst elke dag zien. Een sierlijke omlijsting waar een stoere, strakke lamp onder hangt.

bad in badkamer

En net als de rest van het huis is ook de badkamer geen enorme ruimte, maar met zo’n bad leveren graag wat meters in. En check ook zeker de subtiele kandelaartjes en mini cactus. Daar worden we happy van.

Meer binnenkijken

Bron: Fantasticfrank.se

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een spotless Scandinavisch interieur dat je met elke blik opnieuw verrast
Sluiten