Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Binnenkijken 1 mei 2019

Een gigantisch huis midden in de Zweedse omgeving mét adembenemend interieur

Als je dan toch ergens je huis moet neerzetten, dan maar middenin het bos in Zweden, moet de eigenaar van dit huis gedacht hebben. En groot gelijk heeft ‘ie, want een mooiere locatie dan deze vind je niet snel.

En met het interieur erbij komt dit geheel toch wel angstaanjagend dichtbij het fenomeen ‘droomhuis’, moet ik zeggen. Scroll door and get jealous.

grote woonruimte
grote woonkamer
zithoek in woonkamer

Gigantische woonruimte met stalen deuren

Hoe richt je een gigantische woonruimte toch mooi in? Zo dus. Door de leegte in het midden te vullen met een mooie eettafel – en check ook zeker even het ingebouwde tapijt onder de tafel – oogt de woonkamer nog steeds ruim, maar niet te groot.

De grote ramen zorgen voor veel licht in de kamer en maken net nogal monochrome en stoere interieur wat lieflijker.

stoere keuken
keuken met rode stoelen erin

En bij een stoere woonkamer hoort een stoere keuken. En wat voor één! Het toffe keukeneiland (op wieltjes!) sluit de keuken mooi af van het ‘eetgedeelte’, waar een meer futuristische tafel en stoelen de kamer sieren. Rood is het toverwoord. En check ook de gigantische ramen en deur met uitzicht op de Zweedse natuur. Hoe bestaat het!

En ook in de badkamer is de ruimte niet bespaard gebleven. Ook hier is weer een raam van het dak tot aan de vloer te vinden die zorgt voor een lichte ruimte, ondanks de stoere uitstraling. Hoe mooi staan de kleine, zwarte tegeltjes in combinatie met de grote, grijze blokken? En vergeet ook niet een blik op het plafond te werpen: ook die is stoer zwart gemaakt.

Een tweede woongedeelte, want waarom niet?

Wat doe je eigenlijk met zoveel ruimte? Daar maken we gewoon nog een aantal woongedeeltes bij. Je kan immers nooit genoeg plek hebben om even neer te ploffen. Van de ene kant van het huis naar de andere kant lopen, gaat hier hoogstwaarschijnlijk niet in de kouwe kleren zitten.

Door het huis heen zijn af en toe wat stoere planten te vinden. Dit setje bij elkaar zorgt toch wel voor een extra fijne sfeer in huis. Planten zijn dé accessoire als je het ons vraagt.

Niet dat de tuin zo bijzonder is, maar dat is ook helemaal niet nodig met de omgeving waar het huis staat. Met zwarte tuinmeubelen en grijze tegels matcht de tuin perfect bij het stoere interieur.

Verder is de tuin nogal simpel gehouden. En terecht, want met zo’n omgeving moet je ook niet heel veel meer willen.

Meer binnenkijkers

Krijg je hier geen genoeg van? Mooi, wij namelijk ook niet. Kijk ook ‘s binnen bij deze vette interieurs:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

bjurfors

Reageer op artikel:
Een gigantisch huis midden in de Zweedse omgeving mét adembenemend interieur
Sluiten