Een Scandinavisch huis.. maar dan net even anders dan normaal

Een Scandinavisch huis, helemaal ingericht in Scandinavische stijl. Dan denken we al snel aan wit, lichtgrijs, hout, zachte stoffen en nog meer wit. Styliste Mari Stringhiem laat dit ook zeker terugkomen in het interieur, maar wel nét even anders. Als tegenhanger koos ze voor veel donkere meubels. Een fijne afwisseling!

Het huis staat op het Dalarö, een klein eiland naast Stockholm. Dichtbij de grote stad, veel ruimte en een mooie grote tuin waar haar kinderen graag spelen. Een perfect huis voor haar gezin.

In het gehele huis liggen witte planken op de vloer, maar in de hal zijn de planken in een grafische ruit geschilderd.
>> 11x inspiratie voor je vloer in de hal

>> Zo kies je de juiste kleur voor op de muur

In deze binnenkijker zagen we ook al zo’n ouderwetse wasbak. We komen tegenwoordig vaker dit soort keukens tegen, is het dan toch echt gedaan met de witte hoogglans en greeploze keukens?

Tussen al het wit en lichtgrijs staat een goede eyecatcher: een zwarte piano. Lekker rommelig met muziekboeken, aantekeningen en verschillende prints en lijsten, maar dat maakt het juist super huiselijk!

>> Een piano in huis klinkt als muziek in de oren

Voor een echt Scandinavische look in de slaapkamer kies je voor veel wit, lichtgrijs, hout en linnen. Bij deze heerlijke slaapkamer hebben we een fijne shop the look zodat jij thuis ook heerlijk wakker kunt worden!

Een oude werkbank omgetoverd tot bureau. Met 3 verschillende krukjes krijgt de werkkamer een stoere, industriële look.

www.lovelylife.se

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Een Scandinavisch huis.. maar dan net even anders dan normaal
Sluiten