Een Scandinavisch huis met een vrolijk kleurenspel

Bij een Scandinavisch interieur zijn vrolijke kleur niet meteen het eerste waar je aan denkt. Toch kan dit een hele goede combinatie zijn, mits je de basis wit houdt en de kleuren subtiel terug laat komen. Wij vonden het perfecte voorbeeld. Aanschouw: een prachtig Scandinavisch huis met kleur!

Of dit nou warme kleuren, of felle neon tinten zijn zoals in dit huis; ook een Scandinavisch interieur kan soms wat kleur gebruiken!

Dit huis is een goed voorbeeld voor het stylen van een huurhuis. Word jij er gek van dat je nooit eens gaatjes kunt boren in de muur? Kijk hoe stijlvol deze woonkamer is ingericht (mét kunst!) zonder dat er ook maar één gaatje in de muur voor nodig is.

>> Styling tips: overwin de struggles van wonen in een huurhuis

In dezelfde ruimte als het woongedeelte vind je ook de prachtige marmeren eettafel. Je zou denken dat de eettafel verder rustig zou zijn qua styling. Ten eerste omdat de tafel in dezelfde ruimte staat als de woonkamer en ten tweede omdat het marmeren patroon op zich al best een druk effect geeft. Maar niets is minder waar! De bewoners gooiden er ook hier een beetje kleur tegenaan en dit pakt juíst super stijlvol uit.

De keuken is een typisch voorbeeld van kleine, maar fijne keuken. Relatief weinig ruimte, maar véél opbergruimte, dichte keukenkastjes, een prachtig marmeren keukenblad én een flinke dosis daglicht maken alles goed.

>> Lees ook: 5 tips op optimaal gebruik te maken van je kleine keuken

>> Zó style je een vensterbank

MEER LEZEN
Een Scandinavisch huis met kleur mag dan relatief zeldzaam zijn, bij Roomed komen we er toch af en toe eentje tegen. Check bijvoorbeeld ook deze mooie huizen:

Reageer op artikel:
Een Scandinavisch huis met een vrolijk kleurenspel
Sluiten