Dit Scandinavische huis haalt het groen naar binnen

Dit huis heeft dan misschien geen balkon, maar aan groen heeft het zeker geen tekort. Door op verschillende plekken in huis planten neer te zetten haal je buiten een beetje naar binnen en zorg je tegelijkertijd voor een fijne sfeer. Hoe je dat het beste kunt doen laat dit Scandinavische huis je zien!

Daarnaast is het appartement een mooi voorbeeld van hoe je de najaarstrends verwerkt in je interieur. Door verschillende materialen en warme stoffen te mixen is dit huis herfst proof.

roomed-scandinavisch-1
roomed-scandinavisch-3
roomed-scandinavisch-4
roomed-scandinavisch-6

De zwarte kastjes zijn echte eyecatchers in deze keuken. Wij zijn dol op zwarte keukens en deze keuken bewijst nogmaals waarom. Ook vallen de planten meteen op, vooral door de manier waarop ze hier in de keuken staan, uh.. hangen.

Tip: bevestig keukenstangen aan de wand en hang daar kruidenplanten aan haken. Zo maak je je eigen kruidentuintje in de keuken. Hang botanische posters op en haal ook zo het groen naar binnen.

roomed-scandinavisch-14
roomed-scandinavisch-12
roomed-scandinavisch-15

Door de lichte kleuren grijs op de muur te combineren met wit ontstaat een rustig geheel met contrast. Zo houd je het interieur qua looks spannend. De plaids, kussens en het vloerkleed zorgen ervoor dat de ruimte warm aanvoelt. Wil je deze sfeer nou thuis ook creëren? Kijk dan snel naar deze shop the look om de items te shoppen voor een fijn prijsje.

roomed-scandinavisch-9
roomed-scandinavisch-10
roomed-scandinavisch-11
roomed-scandinavisch-16

Hier zie je goed hoe de vensterbank optimaal gestyled wordt met planten. Ook zie je hier wat een speels effect het geeft als je verschillende stoelen rond de eettafel zet. De rugleuningen met spijlen komen overeen – ook het bankje toont dit design – en door een mix van kleur wordt de eethoek levendiger.

Bekijk ook: een mix van stoelen rond de eettafel

roomed-scandinavisch-17
roomed-scandinavisch-18
groen

Ook in de slaapkamer is de indeling optimaal. Door de grote kastenwand is er genoeg ruimte om alle kleding op te bergen. Daarnaast is er een fijne home office. Ideaal voor als je eens een dagje thuis wil werken. Heb jij thuis ook nog een klein hoekje over en wil je daar ook een home office maken? Dan geven wij je graag tips voor de perfecte werkplek.

roomed-scandinavisch-8
roomed-scandinavisch-7

De badkamer in dit appartement is helemaal zwart-wit. Ondanks dat de badkamer erg klein is, is de smalle ruimte toch functioneel ingedeeld. Door alle meubels aan één kant te plaatsen is er aan de andere kant ruimte om nog te lopen. Wil je meer tips voor het indelen van een kleine badkamer? Kijk dan hier.

www.stadshem.se

Reageer op artikel:
Dit Scandinavische huis haalt het groen naar binnen
Sluiten