In dit Scandinavische huis worden verschillende grijze tinten gecombineerd

Soms heeft een interieur niet veel nodig voor een stijlvolle look. Zo wordt er in dit huis alleen maar gewerkt met wit als basis en alle andere elementen zijn nét een andere kleur grijs. Kleur zien we eigenlijk alleen terugkomen in de groene planten. Niet geheel onverwacht in een Scandinavisch huis, maar toch willen we je dit rustgevende interieur niet onthouden!

>> Lees ook: heel veel tinten grijs

De woonkamer heeft ondanks de grijze tinten een warme look. Dit komt door de kussens, het wollige kleed en de vele accessoires. Deze accessoires zijn bijvoorbeeld verschillende stapels boeken, planten, maar ook veel glazen details.

>> Lees ook: zó voeg je warmte toe aan je zwart-wit interieur

>> Inspiratieboost: een home office in zwart-wit

Dit is nog eens een fijne keuken! Véél opbergruimte, een fijn hoekje met een uitklapbare eettafel, daglicht en een rustige witte basis.

Wij zijn fan van een minimalistische slaapkamer. Niets is zo fijn als in slaap vallen in een rustige, opgeruimde omgeving. En dit is precies zo’n slaapkamer met een fijn, clean interieur. Het donkergrijze dekbed geeft een mooi contrast met de rest van de ruimte.

Een Scandinavisch huis staat vaak vol met prachtige hoekjes vol accessoires die qua styling naadloos op elkaar aansluiten. Zo ook in dit huis! De accessoires bestaan uit zwart-witte tinten en veel natuurlijke materialen.

MEER LEZEN
Meer inspiratie voor een zwart, wit of grijs interieur? Deze tinten zijn zeker niet saai! Ze geven je huis juist een mooie strakke look. Bekijk hier ons moodboard!

stadshem.se

Reageer op artikel:
In dit Scandinavische huis worden verschillende grijze tinten gecombineerd
Sluiten