Scandinavisch design op z’n best: een heerlijk zwart-wit interieur

Hoewel we houden van kleur, is een compleet zwart-wit interieur af en toe ook wel eens fijn! In dit appartement in Göteborg is de basis geheel wit en het wordt gecombineerd met zwarte meubels. Om toch wat kleur aan te brengen staat het huis vol met de mooiste planten waarvan het felle groen prachtig afsteekt bij de monochrome basis. Hebben we je nieuwsgierigheid gewekt? Kijk dan snel mee!

Is een geheel zwart-wit interieur niets voor jou? Bekijk dan eens dit appartement, waarbij de zwart-witte basis wordt verrijkt door gekleurd licht.

De binnenkomst is meteen al goed! De hal is niet groot, maar toch is er genoeg plek voor de garderobe en een gave fotowand. Kan jij wel wat hulp gebruiken voor de indeling en styling van jouw hal? Lees dan onze 4 slimme tips voor een mooie hal.

Via de hal komen we binnen in de woonkamer. De woonkamer heeft een volledig zwart-wit interieur, afgewisseld met grijze accessoires en stoffen. Door middel van mooie groene planten wordt er iets meer kleur toegevoegd. De zwarte meubels geven het interieur een chique look, maar de no nonsense style waar Scandinavisch design bekend om staat, blijft wel behouden.

Het interieur ziet er dus redelijk chique uit, maar toch is een aantal speelse elementen toegevoegd door middel van de verlichting en de verschillende stoelen aan de eettafel.

>> 7x kunstige kabels in het interieur die níet weggewerkt zijn

De masterbedroom is niet groot, maar door slim om te gaan met de hoogte van het plafond is er toch genoeg opbergplek gecreëerd. Ook in deze slaapkamer is de basis weer zwart-wit, met enkele grijs- en blauwtinten.

Omdat het appartement vrij compact is, is er een kleine home office in de slaapkamer gemaakt. Dit kun je gemakkelijk doen met een smalle sidetable en een krukje. Het neemt niet veel plek in, maar het scheelt in de woonkamer toch weer wat ruimte! Wil je zelf ook een kleine home office creëren? Bekijk dan onze tips!

De kidsroom is de enige kamer in het appartement dat geen compleet zwart-wit interieur heeft. De basis is wit, maar door het vloerkleed en accessoires is er meer kleur toegevoegd. Door het lage bed krijgt de kamer een gezellige look en de vlaggenlijn maak het geheel helemaal af! We maakten een moodboard met nog veel meer inspiratie voor de witte kinderkamer. Bekijk ‘m hier!

www.stadshem.se

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Scandinavisch design op z’n best: een heerlijk zwart-wit interieur
Sluiten